Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lokman Zeytin tenekesi yorum lütfen

designnn

🌱Yeni Üye🌱
bence logo küçük olmuş biraz daha büyütülüp ortalanabilirdi... alt kısımdaki mavi şeridi koymasaydın dahada ii olurdu..

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üstteki herşey çok güzel ama zeytinler altta çok büyük durmuş sanki. Yine de üst bölüm çok başarılı. Tebrik ederim arkadaşım...

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güsel gözüküyo gerçekten fakat tek sorunu zeytinler kırmızı gibi dieilde şöyle simsiyah olsalar çok daha güsel olurdu yinede tebrik ederim başarılı bi çalışma olmuş

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence iyi ama alttaki mavilik benide rahatsız etti daha beyaza doğru geçiş olsa daha iyi olur
eline sağlık...

SARSILMAZ

🌱Yeni Üye🌱
bahtınurla matriye katılıyorum... bu ikisinin dışında herşey mükemmel... ellerine sağlık

theshe

🌱Yeni Üye🌱
teneke tasarımı evet hoş olmuş ama bazı yorumlara cevap vereceğim kırmızı şekilde görmüş olduğunuz zeytinin saf hali yani ham hali sayılır. birde çalışmayı üç boyutlu göstermek istemissin evet ama alttaki mavi şeridi diğer şeritle birlestirmeye çalışabilirdin o göze hoş gelmiyor....

ozknyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
her şey iyi güzel ama çizgiler neden birbiriyle bağlantılı değil onu anlayamadım.. eline sağlık kardeşim...

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet zeytinlen erik gibi duruyor, ayrıca mavi renk bana pek uyumlu gelmedi, çok daha az resim kullanarak yani erik resmine benzeri kullanmadan da daha ince ve anlaşılır tasarımlar yapabilirsin, ayrıca yukarıda zeytin yazıyor, aşağıda siyah zeytin yazıyor birbirinden bağımsız ve Siyah zeytin yazısı bence hiç uymamış tekrardan bi ele al derim

Saygılar

manken_grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel olmus ama zeytınler sade duruyor onları daha ön plana çıkarsan daha şık goruntu elde edersın.... saygılarımla..

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmuş ama bencede o kırmızı zeytinleri çıkarmalısın.ellerine sağlık.

okanberk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
etkileyicilk yok sanki tamam bir çalışma yapılmış ama çalışma işte yani çok sıradan...

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma güzel. ama siyah zeytin çalışması için zeytin resminde biraz düşünmek lazım sanırım. bu zemine kömür gibi siyah zeytinler yerleştirsen güzel olabilir... ben gidip ekmek arası zeytin mi yapsam... ellerine sağlık...

beşyedidört

🌱Yeni Üye🌱
evet zeytinlerin rengi biraz farklı olmuş ve firmanın logosunda bulunan kurumsal renk degerlere göre bir çalışma yapsan daha iyi olabilir aslında yinede güzel :)

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tuhaf merhabalar sana bir tavsiyem var Zülfikar Fidancı beyin çalışmalarını biraz izle takip et derim özellikle zeytinyağı ambalajlarını tamam aynısını yap demiyorum ama fikir edinebilirsin :D renk kullanımı, uyumu, zerafeti filan fikir olur size...