Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lütfen yardım ACİL

ayh2ooo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sağlık yazılısı olduğu gün okula gidemedim,raporda alamadım sizce yazılıyı tekrar yapabilirmiyim yapmak için ne yapmam gerekir ? üffffffff :sadsmile:

• Beğen
Tepkiler: Nur

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Bunu niye bize soruyorsunuz ki? ? ?

ayh2ooo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burası paylaşım sitesi deil mi belki önceden başından böyle bir olay gecen kişi vardır ben onun tecrubelirrinden yararlanıyım diye sorum ayrıca biz grafikerler forum olarak bir aile deil miyiz? :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
burası paylaşım sitesi deil mi belki önceden başından böyle bir olay gecen kişi vardır ben onun tecrubelirrinden yararlanıyım diye sorum ayrıca biz grafikerler forum olarak bir aile deil miyiz? :)

Yaptığınız kural ihlali bir yana buradakilerden ziyade, hocalarınız size daha çok yardımcı olacaktır. Kulaktan dolma bilgiler yerine en sağlam kaynak okuldaki öğretmenlerinizdir.
Başarılar dilerim:).

ayh2ooo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaptığınız kural ihlali bir yana buradakilerden ziyade, hocalarınız size daha çok yardımcı olacaktır. Kulaktan dolma bilgiler yerine en sağlam kaynak okuldaki öğretmenlerinizdir.
Başarılar dilerim:).
tşkr bilyorum ama bu gün cumartesi okuldaki öğretmene soramayacağım için ben forumda paylaşıiim dedim

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm şirinliğiniz ve içtenliğinizle (hatta dokunsalar ağlayacak gibi bir yüz ifadesi bürünerek) hocanızla konuşun. Ve bir daha işinizi böyle tiyatral becerilerle kurtarılacak durumlara sokmayın derim :)

ayh2ooo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tşkür ederim tavsiyeleriniz için :)

ayh2ooo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D taktikleri denedim oldu :D nerdeyse alıcaktım hoca adam mı öldürüyoz burda ne zaman istersen ol dedi :D