Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lütfen YARDIM Edin Bana Çok Zor Günler Geçiriyorum...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Biliyorum bu konu takas bölümüne açılmalıydı ama inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye düşündüm.

Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim.

Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim. Ve artik tabir yerindeyse biçak kemige dayandi. Bir sürü ödemem var fakat bunlari karşılayacak durumda değilim. Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle. Bir karar verdim.
Elimdeki mallardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satişa cikaracagim. Satis evin arkasindaki bahçede olacak. Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim.
Satisa cikaracagimiz parcalarin toplu fotografini da ekliyorum, LÜTFEN AŞAĞIDAKİ RESMİ İNCELEYİNİZ.

Satiliklar.jpg

Şimdiden teşşekkürler
Sevgiler

Not: Meyva suyu ve Kurupastada var.

Son düzenleme:

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaa ben bu kadar ferrariyi rüyamda bile göremem ki zaten.
Ama bunları satıcaksanız köşeyi dönersiniz :p :D
hatta ferrariyle dönersiniz köşeyi :D:D :tongueout:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ne şimdi yaa?

Eğer şaka ise hiç komik bi şaka değil.

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla iyiymis ama bu saka biraz agir olmus... Simdi insanlar size yardim amacli geliyor yani insanlarin degerli zamanini caliyorsunuz... Tesekkurler

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
hiç sorun değil kardeşim, 405 de olur önemli olan gönnüller bir olsun :smile:

Tabiki önemli olan o ama haksızlık olur yaa.
ferrariye karşı döküntü, çalışmayan, mecali kalmamış bi 405 :D:D
ferrariye hakaret olur hamde :D :tongueout:

s_ser

🌱Yeni Üye🌱
komik olduğunuzu düşünmüyorsunuz umarım :)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Tabiki önemli olan o ama haksızlık olur yaa.
ferrariye karşı döküntü, çalışmayan, mecali kalmamış bi 405 :D:D
ferrariye hakaret olur hamde :D :tongueout:

Boyaya süse gösterişe kanmamak lazım :) 405 deyip geçme, ferrari bile yolda kalır, önemli olan iyi bakmak, bakımları, yağsı vs. tamamsa ben 405'i 100 tane ferrariye değişmem :) 405 değip geçme, torkları sağlam :rofl:

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gökhan,
Alemsin varya moralim öyle bozuktu ki azda olsa tebessüm ettirdin bana
Teşekkür ediyorum.
Ama Allah kimseyi yinede o çıkmaza getirmesin
Bu yazı her ne kadar şakada olsa...

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Boyaya süse gösterişe kanmamak lazım :) 405 deyip geçme, ferrari bile yolda kalır, önemli olan iyi bakmak, bakımları, yağsı vs. tamamsa ben 405'i 100 tane ferrariye değişmem :) 405 değip geçme, torkları sağlam :rofl:

çok çok özür diliyorum çünkü bi el kayması yüzünden 405 yazmışım aslında 504 olucaktı :D:D heralde onu da istemezsiniz artık :D :tongueout:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu ne şimdi yaa?

Eğer şaka ise hiç komik bi şaka değil.

Valla iyiymis ama bu saka biraz agir olmus... Simdi insanlar size yardim amacli geliyor yani insanlarin degerli zamanini caliyorsunuz... Tesekkurler

komik olduğunuzu düşünmüyorsunuz umarım :)

aslında arkadaşlara katılıyorum..
sonuçta herkes burda can sıkıntısı için takılmıyo..herkesin belli bi işi var yada zamanı o an için çok önemli olabilir..
şahsen ben de yardım deyince gerçekten merak ettim ve bi yardımım olabilir mi.. düşüncesiyle baktım..tabi böle olunca bi tuhaf hissettim kendimi..

yanlış anlamayın ama bence anlamsız bi konu olmuş..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Gökhan,
Alemsin varya moralim öyle bozuktu ki azda olsa tebessüm ettirdin bana
Teşekkür ediyorum.
Ama Allah kimseyi yinede o çıkmaza getirmesin
Bu yazı her ne kadar şakada olsa...

bende sana teşşekür ediyorum, morellini hiç bozma, bu kadar zor durumdada olsak, yada bu kadar zenginde olsak birşey değişmiyor, önemli olan sağlik,kişilik,dürüstlük, bu konu biraz, yatları, katları olan, ama köprü altlarında dilenerek insanların duygularını sömüren dilencilerin yalan hayatlarına benziyor, herşeyi olupda, çok zor durumdayım diyen doyumsuz insalar vardır ya, :) daha n istyorlar anlamıyorum, hani beyaz eşyacılar vardır, eski buzdolabını getir, yenisini götür birde o geldi aklıma, hayalde olsa, alın işde kardeşim, herkeze bi ferrari, bak grafi3d 405 verdi, ferrariyi kaptı, hayata bu kadar ciddi bamamak lazım bence, dozunu bilmek lazım...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Açık adres verir misiniz ? Profilimde mail adresim var :S kesin cevap bekliyorum :S:S:S

:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
e-postaya baktım boş :))
Ferrarilere bakarak çay mı içeriz artık dertlenir başka bişe mi götürürüz bilmiyorum :D :p

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında arkadaşlara katılıyorum..
sonuçta herkes burda can sıkıntısı için takılmıyo..herkesin belli bi işi var yada zamanı o an için çok önemli olabilir..
şahsen ben de yardım deyince gerçekten merak ettim ve bi yardımım olabilir mi.. düşüncesiyle baktım..tabi böle olunca bi tuhaf hissettim kendimi..

yanlış anlamayın ama bence anlamsız bi konu olmuş..
Kusurabakma Gökhan bu konuda arkadaşlara ben de katılıyorum gerçekten ihtiyacı olan birisi böyle bir konu açsa altında böyle espiri vardır diye kişinin konusu dikkat çekmeyecek.Üzülerek belirtiyorum ki artık yavaş yavaş grafik forumundan uzaklaşıp gırgır şamata dolu bir forum olmaya doğru gidiyoruz...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gökhan ' ın üstüne bu kadar gitmeyin bence :)
Kendisi bizim sitemiz için çok yararlı paylaşımlarda bulunan bir insan; bir tane de espirili bir yaklaşım kullanmış ben bir sakınca görmüyorum :)
Ayrıcaaaa bu başlık altında gerçek bir konu bekliyorsunuz lakin bu başlık altınada gerçek bir konu olması kurallara aykırı :)
Yani böyle bir konu gördüğünüzde yapmanız gereken tek şey; arkadaşa yardım ederek konuna mesaj yazmak değil; moderatöre bildir butonunu kullanmaktır :wink:
Yani ben olsaydım; bu başlıkla hiç ilgilenmezdim; sonra meraktan bakarsamda mutlaka moderatöre bildirirdim başkada bir şey yapmazdım :)
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Yani burda yöneticileri ilgilendiren bir durum yoktur :giggle: