Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lütfen YARDIM Edin Bana Çok Zor Günler Geçiriyorum...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arkadaşlar gökhan ' ın üstüne bu kadar gitmeyin bence :)
Kendisi bizim sitemiz için çok yararlı paylaşımlarda bulunan bir insan; bir tane de espirili bir yaklaşım kullanmış ben bir sakınca görmüyorum :)
Ayrıcaaaa bu başlık altında gerçek bir konu bekliyorsunuz lakin bu başlık altınada gerçek bir konu olması kurallara aykırı :)
Yani böyle bir konu gördüğünüzde yapmanız gereken tek şey; arkadaşa yardım ederek konuna mesaj yazmak değil; moderatöre bildir butonunu kullanmaktır :wink:
Yani ben olsaydım; bu başlıkla hiç ilgilenmezdim; sonra meraktan bakarsamda mutlaka moderatöre bildirirdim başkada bir şey yapmazdım :)
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Yani burda yöneticileri ilgilendiren bir durum yoktur :giggle:

profilimde mail adresim var, çok güzel yazmışsın inan duygulandım bak şimdi :)
böyle içim pır pır , hop hop etti :rofl:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gökhan ' ın üstüne bu kadar gitmeyin bence :)
Kendisi bizim sitemiz için çok yararlı paylaşımlarda bulunan bir insan; bir tane de espirili bir yaklaşım kullanmış ben bir sakınca görmüyorum :)
Ayrıcaaaa bu başlık altında gerçek bir konu bekliyorsunuz lakin bu başlık altınada gerçek bir konu olması kurallara aykırı :)
Yani böyle bir konu gördüğünüzde yapmanız gereken tek şey; arkadaşa yardım ederek konuna mesaj yazmak değil; moderatöre bildir butonunu kullanmaktır :wink:
Yani ben olsaydım; bu başlıkla hiç ilgilenmezdim; sonra meraktan bakarsamda mutlaka moderatöre bildirirdim başkada bir şey yapmazdım :)
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Yani burda yöneticileri ilgilendiren bir durum yoktur :giggle:
Esra'cım bana yanlış gelen sana çok doğru gelebilir.Bunlar benim şahsi fikirlerimdi paylaşma gereği duydum.Yaklaşık 2 yıldır bu forumun sürekli takipçisiyim hatta abartılacak derecede bağımlısıyım forum kurallarını çok net biliyorum.Benim rahatsızlığım forumda gereğinden fazla Graficafe eğilimi var.Bu çatı altında daha çok bilgi paylaşımı görmek beni mutlu eder.Gökhan'ın yaptığı eğitici paylaşımlarıda taktir ve takip ediyorum.Bu paylaşımın da bizlere birşeyler katacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.Aramızda aksini düşünen varsa saygı duyar "faydalı forumlar" yerine "eğlenceli forumlar" dilerim ve susarım...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com

skxfox :) aslında ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum ama düşündüğün gibi değil, yani eğer modları ilgilendiren bi konu olsaydı, ben bu konuyu şikayet ederdim demek istedi arkadaşımız, ama tabi sen 2 cümleyi alt alta koyunca ortaya ilginç bi çelişki çıkıyor :) fakat , çelişki değil mantık dolu bir içerik, :rofl: hatta konudan daha mantıklı :rofl: modları ilgilendiren bir durum yok demek istedi, he zaten böyle bi durumda varsa kusurabakmayın farkında değilmişim , şikayet ederler konu kapanır, ben bu kafede muhabbete şamata ve hoş vakit geçirmeye geliyorum aynı bla... bla... vs. gibi arkadaşlar herkeze teşşekür ediyorum, :smile:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyu daha fazla dağıtmaz izesiniz sorun yok!..

Kişisel fikirlerinize saygı duymak ile birlikte, fikirlerin bazı durumlarda zikredilmemesi daha çok saygı duyulacak bir durumdur, nitekim Şahsi fikrim diye başyalan her yorumun arından şahsıma hakaret var şeklinde ihbar geliyor!..

Not: Her durumun her konun yöneticiyi ilgilendiren tarafı fardır, herşeyin fazlası zarar, geyiğinde...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
İşte biz bu yüzden diğer toplumlardan farklıyız :) Olayı buralara kadar getiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..... Alkışlıyorum sizi
:alkis::alkis::alkis::alkis:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
İşte biz bu yüzden diğer toplumlardan farklıyız :) Olayı buralara kadar getiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..... Alkışlıyorum sizi
:alkis::alkis::alkis::alkis:

C3ng0 sorun yok kardeşim :) biz içkilerimimizi yudumlayalım :rofl: hangi renk ferrari isterrsin bana onu söyle, :rofl:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Yarısı kırmızı yarısı siyah mümkünse :))

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
yok o zaman elimizden alırlar arabayı :D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar lütfen Grafikerler.net kurallarını unutmayınız, eğer konuyu sohbete dönüştürecekseniz konuyu kilitlemek zorunda kalacağım, çünkü sohbet edilen konunun yeri burası değil bla bla dır. Ayrıca konunun başlığına takılan arkadaşlar kızanların olduğunun farkındayım, ancak bu şekilde bir başlığa biz zaten izin vermiyoruz. Ve bu şekilde başlıklar gördüğünüzde içine girmek zorunda değilsiniz, kural ihlali olan konu açık ve mesaj yazılıyorsa yönetim o konuyu görmemiştir eğer öyle konular görüyorsanız yada kural ihlali olduğunu düşünüyorsanız, lütfen ihbar butonunu kullanınız. Ayrıca bu konuya izin verilmesi içinde konunun içinde ufak bir espri veya tebessümü ifade edecek bir amaç var bu konuya izin verilmesi siz devamlı aktif olan değerli üyelerimize gösterdiğimiz iyi niyetin bir göstergesidir. Lütfen konuyu sohbete dönüştürmeden konudan uzaklaştırmadan devam ediniz. Aksi halde bu yanıltıcı başlığı olan konuyu graficafe kategorisinde olmasına rağmen kilitlemek zorunda kalacağımı bir kere daha belirtiyorum...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
yok o zaman elimizden alırlar arabayı :D

heberleri takip ediyorum diyorsun yani, askere gitsemde gündemden hberim var diyorsun :rofl:

Arkadaşlar lütfen forum kurallarını unutmayınız, eğer konuyu sohbete dönüştürecekseniz konuyu kilitlemek zorunda kalacağım, çünkü sohbet edilen konunun yeri burası değil bla bla dır. Ayrıca konunun başlığına takılan arkadaşlar kızanların olduğunun farkındayım, ancak bu şekilde bir başlığa biz zaten izin vermiyoruz. Ve bu şekilde başlıklar gördüğünüzde içine girmek zorunda değilsiniz, kural ihlali olan konu açık ve mesaj yazılıyorsa yönetim o konuyu görmemiştir eğer öyle konular görüyorsanız yada kural ihlali olduğunu düşünüyorsanız, lütfen ihbar butonunu kullanınız. Ayrıca bu konuya izin verilmesi içinde konunun içinde ufak bir espri veya tebessümü ifade edecek bir amaç var bu konuya izin verilmesi siz devamlı aktif olan değerli üyelerimize gösterdiğimiz iyi niyetin bir göstergesidir. Lütfen konuyu sohbete dönüştürmeden konudan uzaklaştırmadan devam ediniz. Aksi halde bu yanıltıcı başlığı olan konuyu graficafe kategorisinde olmasına rağmen kilitlemek zorunda kalacağımı bir kere daha belirtiyorum...

gökhan tekin bey konu çığrından çıktı kapatırsanız çok mutlu olurum :)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
skxfox :) aslında ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum ama düşündüğün gibi değil, yani eğer modları ilgilendiren bi konu olsaydı, ben bu konuyu şikayet ederdim demek istedi arkadaşımız, ama tabi sen 2 cümleyi alt alta koyunca ortaya ilginç bi çelişki çıkıyor :) fakat , çelişki değil mantık dolu bir içerik, :rofl: hatta konudan daha mantıklı :rofl: modları ilgilendiren bir durum yok demek istedi, he zaten böyle bi durumda varsa kusurabakmayın farkında değilmişim , şikayet ederler konu kapanır, ben bu kafede muhabbete şamata ve hoş vakit geçirmeye geliyorum aynı bla... bla... vs. gibi arkadaşlar herkeze teşşekür ediyorum, :smile:

Gökhan, gerçekten de bir şey anlatmaya çalıştığımdan değil.. Hatta ne seni ne de alıntı yaptığım arkadaşı eleştirmek de değil niyetim..

Forumda yeni olmama rağmen, takdir edilecek (imrenilecek:sweating: ) çalışmalarınız hemen farkediliyor.

Sadece çelişkinin altını çizdim. Ve gülmek için açılmış konuda güldüm.. :)

Benzer çelişkileri zaten hayatımız boyunca hep yaşıyoruz..

Yanlış anlaşılmak istemem.. Güldük.. Hepsi bu..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Gökhan, gerçekten de bir şey anlatmaya çalıştığımdan değil.. Hatta ne seni ne de alıntı yaptığım arkadaşı eleştirmek de değil niyetim..

Forumda yeni olmama rağmen, takdir edilecek (imrenilecek:sweating: ) çalışmalarınız hemen farkediliyor.

Sadece çelişkinin altını çizdim. Ve gülmek için açılmış konuda güldüm.. :)

Benzer çelişkileri zaten hayatımız boyunca hep yaşıyoruz..

Yanlış anlaşılmak istemem.. Güldük.. Hepsi bu..

:) yok kardeşim nieye yanlış anlaşılsın :) amacımız gülmek , ne güzel işde:) aramıza hoş geldiniz :)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim.

Hoşbuldum. :)