Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lütfen yardım edin ödevim için flash banner yapmam gerekiyor

ilkayy_

🌱Yeni Üye🌱
flashta banner nasıl yapılır lütfen yardım edermisiniz ödevim için lazım çok önemli bu benim için:sweating::worried:

Benzer konular

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki layerınız olacak. birincisi animasyon olan layer. bu oynatma işleminde kendini devamlı tekrar edecektir. ikincisi görünmez (normal button yapar gibi yapın, sadece color seçeneğinde alfa 0% seçin) bir button. bu button'a da istenilen sayfaya link vermelisiniz. hepsi bu.

ilkayy_

🌱Yeni Üye🌱
çok teskkürler son bi soru sorabilirmiym div komuyla swfyi html sayfasına nasıl eklerim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim...tabi ki sorabilirsiniz.

çok teskkürler son bi soru sorabilirmiym div komuyla swfyi html sayfasına nasıl eklerim

Herhangi bir editörde yapabilirsiniz...mesela html dosyanızı dreamwevar de açıp, swf' yi içine ekleyebilirsiniz.

Ya da css kodları şu şekilde;

<object classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="980" height="163">
<param name="movie" value="1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="banner.swf" quality="high" pluginspage="https://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="980" height="163"></embed>
ile html dosyanıza swf' nizi ekleyebilirsiniz(insert->flash)

Son düzenleme:

ilkayy_

🌱Yeni Üye🌱
Rica ederim...tabi ki sorabilirsiniz.

Herhangi bir editörde yapabilirsiniz...mesela html dosyanızı dreamwevar de açıp, swf' yi içine ekleyebilirsiniz.

Ya da css kodları şu şekilde;

ile html dosyanıza swf' nizi ekleyebilirsiniz(insert->flash)

bunu biliyorum ama bana div komutuyla nasıl eklendiği lazım :sadsmile: