Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lütfen Yardım - Resimdeki efektler nasıl verilmiş ??

metininan

🌱Yeni Üye🌱
Bu fotoğraftaki efektler nasıl yapılmış mesela arka plandaki saydam Atatürk resmi ve bayrak ile Atatürkün kravatının orayı nasıl düzlemişler yani nasıl ekleme yapmışlar ben bunları öğrenmek istiyorum anlatımlardan yapamadım ufak bi anlatımla herşeyi kavrayacağıma eminim
Ve bu fotoğraftaki sıralama nasıl yapılmış ilk önce hangisini yapmışlar sonra hangisini ?
şimdiden çok teşekkürler saygılar. .

57601124475106069105287.jpg

aigles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. sirada fon var (calismanin icerigine gore fon secmek cok onemli)
2.sirada ki ps calismalarinda 2. sirada demek yanlis olur cunku fondan sonra her hangi bi layer 2. sirada olabilir ama sallama sirada anlatcam
bu sirada geri plandaki ataturk resmi olsun saydam olan , cesitli kesim yontemleriyle kesildikten sonra (ki bunu da anlat desen komple ps dersine girer bu is cok uzar ) opacity degeri dusurulerek olusturulmus
3.sirada belirgin olan ataturk resmi var oda ayni sekilde kesildikten sonra ctrl+t tusu yardimiyle boyutu ayarlanip calismaya yerlestirilmis ve clone araclariyla duzeltilme yapilmis olabilir

bunlari daha acik bi sekilde size bi cevapta anlatmam imkansiz o yuzden google amcaya danisin :)

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. sirada fon var (calismanin icerigine gore fon secmek cok onemli)
2.sirada ki ps calismalarinda 2. sirada demek yanlis olur cunku fondan sonra her hangi bi layer 2. sirada olabilir ama sallama sirada anlatcam
bu sirada geri plandaki ataturk resmi olsun saydam olan , cesitli kesim yontemleriyle kesildikten sonra (ki bunu da anlat desen komple ps dersine girer bu is cok uzar ) opacity degeri dusurulerek olusturulmus
3.sirada belirgin olan ataturk resmi var oda ayni sekilde kesildikten sonra ctrl+t tusu yardimiyle boyutu ayarlanip calismaya yerlestirilmis ve clone araclariyla duzeltilme yapilmis olabilir

bunlari daha acik bi sekilde size bi cevapta anlatmam imkansiz o yuzden google amcaya danisin :)

Arkadaşıma Katılıyorum...