Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MAC Book (siyah)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Evde, Freelance işlerim için kullandığım garantisi ve pili bitmiş, macbook'umu satıyorum.

Öğrenciler, ve yeni başlayanlar için, mac öğreneceğim diyenler için idealdir. Mac mini alacağınıza bunu alın derim :)

Makine Creative suite3-4 Standart ile 2.5 yıldır cayır cayır çalışıyor. , ancak pili ölmüş durumda, sürekli fişte durması gerekiyor,

Orjinal pilinin fiyatı yaklaşık 370 lira, 6 saat çalışabiliyor.

Özellikleri aşağıdaki gibidir.

Makinadan hiç bir şikayetim olmamasına ramen, pilini yenileyeceğime satıp yeni birtane almayı düşündüğüm için satıyorum.

MacBook_Siyah_Core2Duo_T8300_24Ghz_-2048MB-133_q_komisyonsuz_442434699.jpg

2.0 GHz Intel Core 2 Duo
* 4 MB L2 Cache
* 1 GB DDR2 667 MHz RAM
* 800 MHz Bus Speed
* 80 GB 5400-rpm hard drive sudden motion tecnology
* 13.3-inch widescreen display; 1280 x 800
* Intel GMA X3100 graphics processor
* Built-in iSight (webcam) Kamera
* Slot-loading Dual-layer write DVD±RW/CD-RW SuperDrive
* One FireWire 400 port; Two USB 2.0 ports
* Built-in stereo speakers with 3.5 mm earphones jack
* Built-in AirPort Extreme wireless networking (802.11n)
* Bluetooth 2.0 + EDR
* 2.27 kg
* Mac OS X Snow leopard,
* Q Klavye

Fiyatı 1150 TL Tl dir, İzmir içi alıcılar lütfen
************* adresinden iletişim kursunlar.

izmir dışından istiyorum diyorsanız, ve niyetliyseniz alışverişi gitti gidiyor üzerinden de yapabiliriz.

dip yorum:
Aslında pili bitmez bunların ama, benim aldığım zaman piyasaya sürülen makinalarda genel bir pil ya da adaptör hatası var, apple dünya genelinde pilleri geri çağırmış ama bilkom saolsun bizlere bişey söylemedi... Garantisi bittiği için firma yeni pil göndermiyor tabii. :(

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fifa 2010 Kaldırır mı acaba bu özellikler :( ?

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
hem pili ölmüş, hem 1500 tl. 2,5 yıllık makine... bu şartlara bu fiyat fazla geldi bana...

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence o fiyata cok pahali..

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
PC kullananlar MAC'in kıymetini bilmez. Dolayısı ile fiyat pahalı gelebilir. PC ile kıyaslamayalım bu makinaları alınırlar sonra.:emo1:

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
PC kullananlar MAC'in kıymetini bilmez. Dolayısı ile fiyat pahalı gelebilir. PC ile kıyaslamayalım bu makinaları alınırlar sonra.:emo1:

mac'i biliyorum ama yinede pahali geldi yenisi o fiyata neredeyse, yani o versiyonun..

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bildiğim kadarıyla bataryası o kadar pahalı olmasa gerek. Ben yaklaşık 3 ay önce 17''lik Macbook Pro'mun bataryasını 300 liraya değiştirdim. 13.3''lik bir makinanın bataryası bundan daha da ucuz.

Ayrıca makinanın fiyatını arkadaşımız 1500 tl. değil, 1150 tl olarak belirtmiş.
Bir de arkadaşlar, Mac'ciler makinalarına kıyamazlar, o yüzden düşük değer biçemezler. Kendimden biliyorum :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
arkadaşlar şu an en ucuz macbook 2700 tl dir. istediğim fiyat bedava gibi birşey, zaten 2 yıldır çalışan makina sorunsuz çalışmaya devam edecektir. laptoplarda olay pildir. pilide yeni alacaksınız ki, apple'ın yeni teknolojisi 7 saate kadar :) ve tabi pil garantide olacak.

yada pil almayacak, fişte kullanacaksınız...

pil fiyatını herhangi bir yanlış anlama olmaması için olabilecek en yüksek fiyattan belirtme gereği duydum.

1300 lira civarı satıyorlar benzerlerini, pahalı derken ona göre bir daha düşünmekte yarar var.

fifa 2010 oynatmaz. sonuçta üzerindeki kart bir oyun kartı değil. ama oyantan bi leptoptan en az 2 kat hızlı afiş yapar, ilan yapar, dergi yapar, illustrasyon yapar yapar oğlu yapar :)

bu arada HDD 120 GB tır ben bir alt modelin özellikelrini kopyalamışım ama diğer özellikler aynı.

ayrıca şundan emin olabilirsiniz, 0 alacağınız 1500 liralık bir laptoptan en az 2 kat hızlı çalışacaktır. siz 1500 liralık aldığınız laptopla tırnaklarınızı yerken, bu makinayı alan arkadaş işlerini matbaaya göndermiş, akşam üstü barda birasını içecektir.

ayrıca bu makina macbook best olarak biliniyor. yani muadili plastik kasalı macbookların en iyisidir ve tertemizdir. vitrine koysanız gezenler yadırgamaz.

Son düzenleme:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım mac'leri çok iyi bilir ve çok severim uzun zaman mac kullandım şuanda kullanmıyorum fakat mac book pro araştırıyorum ve senin verdiğin bu fiyat cidden 2 yıllık bi makine için çok... bilirim mac'in ölüsü bile iş yapar normal laptop'un sıfırına göre ama o fiyat ve o özellikler çelişkili.._?

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
pek çelişkili sayılmaz. az önce tekrar araştırdım. 2343 liraya kadar düşmüş şu an en düşük macbook un fiyatı. pro dersen 3200 civarlarında geziyor... 1150 lira gayet uygun, g4 macbookların 600 liraya satıldığını düşünürsek. oldukça iyi bir fiyat aslında.

Ancak niyeti ciddi olan arkadaşlar için mucize beklememeleri durumunda tekrar konuşabiliriz.

ama yok pahasına gideceğine, ben yeni pro yu alsam da, medya center olarak kullanmaya devam etmeyi tercih ederim. keza tüm mac kullanıcıları da öyle yapar.

yani gerçekten fiyata pahalı demeden önce bir piyasayı araştırmakta yarar var.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
haklı olabilrisin aslında arkadaşım
bende makinama kıyamam o yüzden ölsede satamam koyarım evimde çöplük gibi durur :)
hele birde mac olursa asla satamam :p
sana şimdiden iyi çalışmalar ve umarım herşey gönlünce olur :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
kara kuzu satılmıştır... ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. bu başlık kapatılabilir.