Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mac mi almalıyım?

batuhangrsl

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar..gerçekden çok büyük bir kararsızlığın içindeyim bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. ( konuyu yanlış yere açtıysam lütfen uyarın :angel:)

ben hacettepe üni. gsf. grafik tasarım birinci sınıfta okuyorum bu sene bilgisayarla bir işimiz yok fakat eğer ilerde mac kullanmam gerekecekse şimdiden sistemine alışmak istiyorum.mac lerin sistemi ile ilgili hiç bir fikrim yok.ancak bir çok tasarımcının mac kullandığını ve mac lerin grafik tasarım programlarının kullanımında üstün özelliklere sahip olduğunu duydum.dediğim gibi sistemi hakkında hiçbir fikrim yok.şuanda herhangi bir programı kullanmayıda henüz birinci sınıfta olduğumdan,haliyle bilmiyorum. ilk başlarda genel internet ve multimedia gereksinimlerimi karşılaması daha sonra program kullanmaya geçtiğimde bana yardımcı olması ve mac in sistemine şimdiden alışmam için şuan mac mi almalıyım? eğer alırsam bana getirisi ya da götürüsü ne olur? :anlamadim:

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:handshake:

Son düzenleme:

AnıL ALAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.anilalan.com
Öncelikle Mac 'özgürlüğü ile hitap edilir, çok özel bir işletim sistemidir , tasarımsal açıdan'da grafik sektörüne adanmış bir sistem gibi düşünebilirsin :) Bende öğrenciyim ve bende mac kullanıcam , fakat microsft ürününe alışan biri mac e biraz soğuk bakıyor bende öyleydim ama birkere deneme fırsatım oldu apple store'da ve ogün dedimki param olduğunda gidip hemen alıcam, Artı olarak birçok ciddi tasarım şirketinde windows göremezsin heryerde mac notebook'lar ve mac işletim sistemleri mac makınalar görüceksindir , yani ilerideki iş hayatında pratik olman için şimdiden kullanmaya başlamanı tavsiye ediyorum aynı yolun yolcusuyuz :)