Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mac OS Eğitim

rizak

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,
Google üzerinden o kadar aramama rağmen malesef sağlıklı bir sonuca ulaşamadım.Bende Mac / ve işletim istemini Mac-os genellikle grafiker arkadaşlar kullandığı için bir de onların bilgilerini almak istedim.Arkadaşlar bana Mac-os işletim sistemi hakkında eğitim alabileceğim kurumlar aramaktayım.Eğitimin temel amacı mac-os işletim sistemin temeli,ipuçları,yedekleme veri kurtarma vb. konular üzerinde olucaktır.
Bu konu hakkında bilginiz varsa önceden eğitim aldığınız yerler var ise önerilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.
İyi günler.

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba arkadaşlar,
Google üzerinden o kadar aramama rağmen malesef sağlıklı bir sonuca ulaşamadım.Bende Mac / ve işletim istemini Mac-os genellikle grafiker arkadaşlar kullandığı için bir de onların bilgilerini almak istedim.Arkadaşlar bana Mac-os işletim sistemi hakkında eğitim alabileceğim kurumlar aramaktayım.Eğitimin temel amacı mac-os işletim sistemin temeli,ipuçları,yedekleme veri kurtarma vb. konular üzerinde olucaktır.
Bu konu hakkında bilginiz varsa önceden eğitim aldığınız yerler var ise önerilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.
İyi günler.

Bununla ilgili Bilkom ile veya Bilkom yetkili bayiilerinden biriyle (İstanbuldaysanız Pupa bilişimi önerebilirim) irtibata geçip sizi yönlendirmelerini isteyebilirsiniz bunun dışında aşağıda linkini verdiğim forum size ciddi anlamda yardımcı olacaktır.

https://turkmac.com/forum/index.php?action=unreadreplies

rizak

🌱Yeni Üye🌱
Önerileriniz için teşekkürler ilgili forumdanda yararlanıcam.Tabi buradaki önerilerinize bekliyorum.