Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mac Pro mu, Mac Air mı ?

mervekoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mervekoc.com
Mac Pro mu, Mac Air mı ?

Bugüne kadar grafik programları için pc kullandım ama artık sabır kalmadı, sürekli takılması, donması birden bire kapanıp yaptığım işlerin heba olması vs.. Artık mac alma zamanı gelmiştir dedim.. :)

Kullananlardan yardım istiyorum Air mı ? Pro mu ? :)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, kolay gelsin...:smile:

Benzer konular

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
air çalışmak için değik hava atmak için üretilmiş bir apple ürünü, Çalışacaksanız Pro dan şaşmayın. Adı üzerinde... Mac Book "Pro"

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mac Pro mu, Mac Air mı ?

Bugüne kadar grafik programları için pc kullandım ama artık sabır kalmadı, sürekli takılması, donması birden bire kapanıp yaptığım işlerin heba olması vs.. Artık mac alma zamanı gelmiştir dedim.. :)

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum o yüzden grafik programlarla çalışacaksanız benim sıralamam şu şekilde olurdu.

1- MacPro

2- iMac

3- MacbookPro

Malum Macbook serisi dizüstü o yüzden işinize ne kadar uygun olur bilemiyorum ama bütçe uygunsa Macpro (çünkü fiyatı 13-14 bin tl civarında) değilse iMac ideal tercih olur. Macbook air'ı ise listeye koymuyorum bile çünkü işinize uygun olduğu pek söylenemez.

mervekoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mervekoc.com
Mac Pro mu, Mac Air mı ?

Çok teşekkür ederim, air'ların cd roomlarının olmaması düşündürdü beni işlemcisi nasıl onuda tam olarak bilmiyorum tabi.. :) teşekkürler..

mervekoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mervekoc.com
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum o yüzden grafik programlarla çalışacaksanız benim sıralamam şu şekilde olurdu.

1- MacPro

2- iMac

3- MacbookPro

Malum Macbook serisi dizüstü o yüzden işinize ne kadar uygun olur bilemiyorum ama bütçe uygunsa Macpro (çünkü fiyatı 13-14 bin tl civarında) değilse iMac ideal tercih olur. Macbook air'ı ise listeye koymuyorum bile çünkü işinize uygun olduğu pek söylenemez.

Ohh o kadar uçamam tabi ki :) En fazla 4'e kadar :) Taşınabilir olmasını istiyorum o yüzden imac'lere pek sıcak bakmıyorum.. Teşekkür ederim... :)

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
MacPro uygun seçim. MacAir almanızı önermem.
Emin olun keyifli tasarımlar sizi bekliyor. :)

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ohh o kadar uçamam tabi ki :) En fazla 4'e kadar :) Taşınabilir olmasını istiyorum o yüzden imac'lere pek sıcak bakmıyorum.. Teşekkür ederim... :)

Tercin sizindir ille taşınabilir olması gerekiyorsa macbook pro doğru tercihtir ama böyle bir zorunluluğunuz yoksa iMac herzaman daha doğru bir tercih olarak duruyor. MacBook Pro her ne kadar "Pro" soy ismi ile hava bassa da sonuçta bir notebook'dur ve notebooklar saydığınız türden işleri yapmak için üretilmemişlerdir. MacBook Pro diğerlerine nazaran daha güçlü bir notebook'tur o kadar. iMac ile yarışamaz.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Tercin sizindir ille taşınabilir olması gerekiyorsa macbook pro doğru tercihtir ama böyle bir zorunluluğunuz yoksa iMac herzaman daha doğru bir tercih olarak duruyor. MacBook Pro her ne kadar "Pro" soy ismi ile hava bassa da sonuçta bir notebook'dur ve notebooklar saydığınız türden işleri yapmak için üretilmemişlerdir. MacBook Pro diğerlerine nazaran daha güçlü bir notebook'tur o kadar. iMac ile yarışamaz.

Buna katılmıyorum, Eğer aldığınız i-mac 27" i mac ise katılabilirim fakat bu da söylenen rakamdan oldukça yüksek bir aralıkta... 2500-3000 tl arası 13" bir macpro ve ram update'i + 27" samsung ya da benzeri iyi bir monitör+ mouse+klavye+ mini display adapter = 27" altı i maclerle aynı performansı verir size, bir de üstüne istediğiniz yere taşırsınız. Keza 3 senedir, kendim de böyle bir sistemle hiç sorunsuz çalışıyorum evimde.

Lilith_

🌱Yeni Üye🌱
eger taşınabilir dusunuyorsan kesınlıkle macbook pro diyorum air e bulaşma bende yenı bi imac aldım almadan önce konuyu coğu yerden araştırdım imac mi macbook pro mu air mi falan seklınde kararsızdım hakkında iyi yorumlar duymadım acıkcası :) tercih senin