Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Macbook Pro 15.4"

escober

🌱Yeni Üye🌱
Ürün ofiste kullanıldığından dolayı kozmetik olarak gayet temizdir.İhtiyaç fazlalığı olduğu için satılmaktadır.

Şehir içi görüp alınması taraftarıyım.Elektronik cihaz malumunuz iade alınmayacaktır.

Açıklamada yer alan bilgiler dışında sormak istedikleriniz için mesaj atabilirsiniz.

Nakit alma düşüncesinde olan kişiler için pazarlık sünnettir mantığından yola çıkarak ikram yapılacaktır.

Kullanılan yazılımlar ticari amaç içeren kuruluşta lisanslı bulunma zorunluluğundan;

-Microsoft Mac Office 2008

-Windows 7 Ultimate 32 bit

-Snow Leopard ve İLife 09 dvd

-Targus marka çanta ile

birlikte teslim edilecektir.

Fiyat:1650 (Ufak bir pazarlık payı vardır)

Ödeme Şekli:Nakit / Takas düşünmüyorum / Gittigidiyor /sahibinden

İletişimBilgile ri:
0536 349 44 81

MACBOOK PRO CORE2 DUO 2.33GHZ 4GB RAM
250GB HARD DİSK WİRELESS BLUETOOTH FİREWİRE 400-800
İSİGHT DAHİLİ KAMERA 15.4 GLOSSY EKRAN
DVD-RW - 256 MB X1600 HARİCİ EKRAN KARTI

TÜRKÇE Q KLAVYE

CİHAZIN HİÇBİR SORUNU YOKTUR LCD EKRANINDA EN UFAK ÇİZİK YOKTUR DVD-CD YAZICISI SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR
ŞARJ ALETİNİN KABLOSUNDA KESİLME SONUCU EK YAPILMIŞTIR KESİNLİKLE HİÇBİR SORUNU YOKTUR
SOL ÖN TARAFTA ÇOK UFAK BİR EZİKLİK VARDIR BELLİ OLMAMAKTADIR BATARYA SÜRESİ 50 - 55 DAKİKADIR
250 GB HARD DİSK SIFIR TAKILMIŞTIR 2 YIL GARANTİSİ VARDIR
BİLGİSAYARDA SNOW LEOPARD YÜKLÜDÜR.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...