Dün yakaladığım bir kare arkadaşlar gündüz çekilmiş bir fotoğraf bulunduğum yerden belkide çıkabilecek en güzel fotoğrafları eklemeye çalışıyorum. Böyle fotoğraflar çıkarabilmek gerçekten beni mutlu ediyor birde sizler bakın arkadaşlar. Makro çekim için çok iyi olmasada ben sevdim...
Bence gayet güzel.. Ben de okuduğum bölüm gereği bazı derslerde makro çekim yapıyorum makinem çok iyi olmasa da. Fotoğraf çekmek muhteşem bir duygu, sonucunda bir de böyle güzel görüntüler ortaya çıkıyorsa eğer..
ellerine sağlık ofa. merak ettımde sadece makro için fotoğraf makinesi var mı? makro için birazda bilgi veririmisin makro nedir ne gibi şeyler makro olur gibi çoğu arkadaşı aydınlatıcağına inanıyorum..tşkler paylaşımın için.
Saolun arkadaşlar.Makro çekim ayrıntı fotoğrafıdır yai ufak cisimlere yapılan ayrıntılı fotoğraf çekimleridir.Makro için özel fotoğraf makinesi var mı? bilmiyorum ama bu sizin objektifinizle alakalı.Tabiki fotoğraf makinenizlede. Bunun araştırmasını yapıcam ama en yakın zamanda tekrar yazarım...