Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu alemde yeniyim bi sorum olacak. bu program ne işe yarar bildigim kadarıyla animasyon,flash oyun degil mi ya da daha kapsamlı anlatabilirmisiN HADES ?
genelde anlatımlarda ingilizce terimleri kullanıldığı için türkçe yama tavsiye etmem.ben böle bir sorunu ps'de yaşadm. hades eline sağlık,süper anlatmışsın .yeni başlamama karşın sayende çok şey kaptım :wink: ben ders 2'Ye geçiyim artık :smile:
çok teşekkürler ben grafik okuyorum ve bu seneye ilk defa flash görücem.Daha bu dersi görmedim ama şimdiden bi ön bilgi edinmek çok iyi oldu benim için.ellerinize sağlık.
Teşekkürler...Uzun zamandır flash öğrenmek istiyordum. swishmax daha mı kolay ? çok karışık geliyor swf dosyaları oluşturmak bana "şimdilik", inş öğrenicem bu işi...
ilk dersin tümünü uygulamalı bir şekilde çalıştım ders 2 ye geçmeden siteye üye olmak istedim.Teşekkürler sanki ingilizce bir siteden alıntı gibime geldi :wink: