Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yanlizsavasci

🌱Yeni Üye🌱
süper

çok teşekkürler bende mx2004 kitabı var ama seninki daha mükemmel anlaşılıyor çok saol

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekkür ederim ben şimdi yeni flashı öğreniyorum sizce önce photoshop çalışmaları psd olarak flasha gönderemez mi? yada flash çalışmamın butonun tıklamak için link falan bişey bulamadım yardımcı olur-sanız sevnirim :)

blueblackstar

🌱Yeni Üye🌱
merhaba Aranıza Yeni Katıldım, Net Macromedia Flash Idirmek Istiyorum Ama Sınırlı Bir Kullanım Istemiyorum, Güvenli Ve Sınırlı Olmayan Bir şekilde Nereden Indirebileceğim Konusunda Bana Yol Gösterebilir Misiniz..birde Indirirken Sanırım Bir Yerlerde Hatalar Yapıyorumki Ya Yuüklenmiyor Ya Da Kullanamıyorum Inidirirken Izleyeceğim Yolla Ilgilide Bilgi Verebilirseniz Sevinirim Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Helloooooooooooooo

ne bu ?
kuralları okuyun

merhaba Aranıza Yeni Katıldım, Net Macromedia Flash Idirmek Istiyorum Ama Sınırlı Bir Kullanım Istemiyorum, Güvenli Ve Sınırlı Olmayan Bir şekilde Nereden Indirebileceğim Konusunda Bana Yol Gösterebilir Misiniz..birde Indirirken Sanırım Bir Yerlerde Hatalar Yapıyorumki Ya Yuüklenmiyor Ya Da Kullanamıyorum Inidirirken Izleyeceğim Yolla Ilgilide Bilgi Verebilirseniz Sevinirim Teşekkürler

bu isteklerin yasak olduğunu defalarca söyledik
uzaklaştırılmak istemiyorsanız kuralları okuyun

serseriyok

🌱Yeni Üye🌱
kardeş yaw bu ders 2 de bi kopukluk yaşadım.birinci sayfada dikdortgen filan olusturduk elips yaptık ben bi grafik yapacaz sandım ama sayfa iki de kutuphaneye geçtik benim dikkatim dağıldı.siz ne yaptınız arkadaslar o dikdortgenle elips oyle kaldı ortada sanki :D

stansfield

🌱Yeni Üye🌱
anlatılan dosyaların linkleri silinmis ilgilenebilecek bir arkadas yok mu?

imhoteph

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

Ellerine ve kollarına sağlık.

affetmezzzz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilgili dersin dosyaları yok silinmiş... yenileyebilir miyiz ?

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok teşekkürler

busra.05

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.busraturan.com
ellerine sağlık hades...
çok güzel anlatmışsın...teşekkür ederim walla tam da benim anlatacağım konular!!!

sevenleraglarmi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım şu resimlere bir çağre bulsan tam süpper olucak elline koluna sağlık süpper paylaşım bunlar