Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac'te freehand sorunu - mac fonları varmı acaba???

grafsahin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar
benim mac'te freeahanMX te çalışma hazırlıyorum bir ajans firmasında yalnız font değiştirmeye girdiimde program bilmediğim bir sebep yüzünden aniden kapanıyor sizce bu sorun neden kaynaklanıyor acaba sadece font değştirmede sorun yaşıyorum.
Bir başka sorunum acaba elinde mac fonları olan arkadaşlar benimle paylaşabilirlermi. şimdiden teşekkürler:)):))

Benzer konular

krmzmrcmk

🌱Yeni Üye🌱
programı kaldırıp yeniden yüklemeyi dene olmazsa sistemden kaynaklanan bir hata olabilir

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar
benim mac'te freeahanMX te çalışma hazırlıyorum bir ajans firmasında yalnız font değiştirmeye girdiimde program bilmediğim bir sebep yüzünden aniden kapanıyor sizce bu sorun neden kaynaklanıyor acaba sadece font değştirmede sorun yaşıyorum.
Bir başka sorunum acaba elinde mac fonları olan arkadaşlar benimle paylaşabilirlermi. şimdiden teşekkürler:)):))

Programı kaldırıp tekrar yüklemene gerek yok...

Büyük ihtimalle fontların bozuk... dolayısıyla bozuk font programı kapatıyor...

Ayrıca font yönetim programın yoksa onlardan birini yükle... suitcase, fontagent pro gibi..

elinde mac fontu olan benimle paylaşırmı demişsin yalnız binlerce font var hangi birini paylaşabiliriz ki... sadece şu linki verebilirim ordan ihtiyacın olan fontları indirebilirsin... https://fonts.goldenweb.it/index_file/l/it/d2/True_Type_Fonts/c/a/default.html
birde adobeegitim sitesinde bir sürü font var... biraz internette araştırma yaparsan dahada çok bulabilirsin... saygılar..

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
ufak bir hatırlatma... bu tip soru veya sorunlar yazılırken, bilgisayar sistemini, programın versiyonunu filan yazarsan cevap vermek isteyen arkadaşlar içinde daha kolay olur...

straus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fontlarının bir kısmı bozuk bozuk olanları sisteminden temizlemek için font izlencesini çalıştırıp dosya menüsünden fontları doğrulama seçeneği var fontların tamamını seçip işlemi gerçekleştirdiğinde bozuk olanları sana listeleyecektir. onları silerek sistemini bozuk fontlardan arındırmış olursun