Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Magnet şablonları arıyorum..

kommanchero

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar photoshop için sucu,kebabçı,tatlıcı,köfteci vb. buzdolabı magnet şablonları arıyorum yardımlar için teşekkürler.

Benzer konular

SoysaL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hakkaten hayrına biri link versin bana da lazım yahu...

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu konuda kımse yardımcı olmaz bende ıstedım baska bısaydı ama kımse yardımcı olmadı buldunuz mu magnet..

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Magnet şablonu diye birşey olamaz arkadaşlar, varsa bile buna kimsenin ihtiyacı olmamalı diye düşünüyorum.
5x7 cm'lik (min.) bir alan açın; logoyu, adresi, telefonu koyun.
Gerekirse birkaç minik resimde ekleyebilirsiniz.
Birde özel kesim yaparsanız daha dikkat çekici olur tabi.
Zemini bir çalışmaysa kesim payın da koymayı unutmayın.
İşte oldu bitti. Bunun için magnet şablonu arıyorum diye konu açmanız oldukça gereksiz.
Konu açmak için harcadığınız süre içinde magnet yapmaya başlasaydınız çooktan hazırlamıştınız magnetinizi.
Kolay gelsin.

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
işte o özel kesim nedır bunu bılsek bazen bır tup seklı bazende bır baska bır sey bundan bahsedıyorum bende bılıyorum alana acıp ıcene yazmayı onemlı olan o güzel resimli olanlardan bahsettim..

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Özel kesim; adı üzerinde çalışmanızın grafiğine göre çizilmiş özel bir bıçak izidir. Hazır bir şablon yoktur; varsada ben bilmiyorum.

khQPn.jpg

3Q1IY.jpg

AWECz.jpg

ANsgW.jpg

lLKo1.jpg

Örnek resimlerden de anlaşılacağı gibi çalışma hazırlandıktan sonra kenarlarında yaklaşık 4 mm. pay bırakarak bıçak çizilir.
Zeminli çalışmalarda bıçaktan sonra da 4 mm. kesim payı bırakmak gerekir.

Magnetler; Standart, Lensli, Dereceli, Lensli dereceli, Bloknotlu gibi kolları vardır.

Hepsi özel kesim olabilir.
Lensli magnetlerde de üreticinize "lensli olacak" demeniz yeterlidir; extra bir işlem yapmanız gerektirmez.

Not. Özel kesim extra ücret demek değildir.
Üretim fiyatını belirleyen unsurlar çalışmadaki renk sayısı, bıçak şekli değil; magnetin ebatı, lensli-bloknotlu gibi özellikleri belirler.

Dereceli yada bloknotlu magnetlerdeki ayrıntıları / boş bırakacağınız alanları üreticinizle görüşmek daha doğru olur.

Dilerim faydalı olmuştur anlattıklarım.
Kolay gelsin.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Örnek resimlerden de anlaşılacağı gibi çalışma hazırlandıktan sonra kenarlarında yaklaşık 4 mm. pay bırakarak bıçak çizilir.
Zeminli çalışmalarda bıçaktan sonra da 4 mm. kesim payı bırakmak gerekir.

Magnetler; Standart, Lensli, Dereceli, Lensli dereceli, Bloknotlu gibi kolları vardır.

Hepsi özel kesim olabilir.
Lensli magnetlerde de üreticinize "lensli olacak" demeniz yeterlidir; extra bir işlem yapmanız gerektirmez.

Not. Özel kesim extra ücret demek değildir.
Üretim fiyatını belirleyen unsurlar çalışmadaki renk sayısı, bıçak şekli değil; magnetin ebatı, lensli-bloknotlu gibi özellikleri belirler.

Dereceli yada bloknotlu magnetlerdeki ayrıntıları / boş bırakacağınız alanları üreticinizle görüşmek daha doğru olur.

Dilerim faydalı olmuştur anlattıklarım.
Kolay gelsin.

74 yıldır magnet işindesin gibi anlatmışsın. Faydalı olmaz mı? :D Oldu tabii ki. Belki ben de girerim bu işe... :p Önümde koskoca 74 yıl var sana yetişebilmem için. :D Canım kurbiş. :giggle: Yine yapmışsın yapacağını. :D:D
Verdiğin bilgiler ve yüreğin için teşekkür ederim. Sağol. :angel: +REP veremedim. :D

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
74 yıldır magnet işindesin gibi anlatmışsın. Faydalı olmaz mı? :D Oldu tabii ki. Belki ben de girerim bu işe... :p Önümde koskoca 74 yıl var sana yetişebilmem için. :D Canım kurbiş. :giggle: Yine yapmışsın yapacağını. :D:D
Verdiğin bilgiler ve yüreğin için teşekkür ederim. Sağol. :angel: +REP veremedim. :D

Ben teşekkür ederim teşekkürün için... :smile:
Sağolasın:angel: