kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse doğru yere taşırsanız sevinirim.
derdime gelem; çalıştığım yerde patron diyor ki maillerin sonuna kendimizi ve kurumumuzu tanıtan kısa bir imza şeklinde birşeyler olsun dedi.
olaya gelelim; imza söyle olacak kısaca bana bir tane gösterdi aklımda kaldığınca anlatayım
isim altına kısa iletişim bilgileri (adres tel e-mail falan).
yani kısaca kaşe gibi birşey olsun diyor ama birazda farklı olsun diyor.
ben 2 tane yaptım ama adresle beraber biraz uzun oldu gibi.
yazı karakteriyle olsun, isim büyük olur adres büyük olur artık ne olur tam bilemiyorum.ha birde görevi yazacak mesela bilgi işlem ahmet ahmetgil.
zaten konuyu buraya açarken istenilen şey biraz kartvizit biraz kaşe olduğu için buraya açtım
isteğim kısaca bana örnekler verebilirmisiniz. bakacağız aradan seçeceğiz.
şimdiden yardımlar için teşekkürler
derdime gelem; çalıştığım yerde patron diyor ki maillerin sonuna kendimizi ve kurumumuzu tanıtan kısa bir imza şeklinde birşeyler olsun dedi.
olaya gelelim; imza söyle olacak kısaca bana bir tane gösterdi aklımda kaldığınca anlatayım
isim altına kısa iletişim bilgileri (adres tel e-mail falan).
yani kısaca kaşe gibi birşey olsun diyor ama birazda farklı olsun diyor.
ben 2 tane yaptım ama adresle beraber biraz uzun oldu gibi.
yazı karakteriyle olsun, isim büyük olur adres büyük olur artık ne olur tam bilemiyorum.ha birde görevi yazacak mesela bilgi işlem ahmet ahmetgil.
zaten konuyu buraya açarken istenilen şey biraz kartvizit biraz kaşe olduğu için buraya açtım
isteğim kısaca bana örnekler verebilirmisiniz. bakacağız aradan seçeceğiz.
şimdiden yardımlar için teşekkürler