Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mailing Çalışması..

denise

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel fikir yalnız ilk bakışta yalnızca fotoğraflar dikkat çekiyor ,yazıların logoyla aynı renk ve nerdeyse aynı boyda olması bir ilanda yer alması gereken vurgunun oluşmamasına neden olmuş...

teksinarda

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten fikir ve tasarım güzel tebrikler... iyi çalışmalar

αяωєη

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teksinarda yorum için teşekkürler..

Kazak rumuzlu arkadaş (herkesin gayet iyi anladığı fakat senin ısrarla anlayamadığın) tasarımım için sana özel anlatımlı bir versiyonunu daha yapacağım.. :giggle:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
fikir ve uygulama çok başarılı olmuş..
devamını dilerim.

slckmlk

🌱Yeni Üye🌱
her yönüyle çok güzel bi fikir.gerçekten tebrik ediyorum.bundan daha iyi anlatılamazdı galiba:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İnanın ki bende anlamadım....

Öncelikle bunlar resim değil fotoğraf!

Resim çizilir,fotoğraf çekilir!

Fark fotoğraflar arasında değil fiyatlar arasında.
Fiyat farkı için ilgili adrese tıklıyoruz...
Ki adres vermek kurallara aykırı! Ne oluyor anlamak güç!

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İnanın ki bende anlamadım....

Öncelikle bunlar resim değil fotoğraf!

Resim çizilir,fotoğraf çekilir!

Fark fotoğraflar arasında değil fiyatlar arasında.
Fiyat farkı için ilgili adrese tıklıyoruz...
Ki adres vermek kurallara aykırı! Ne oluyor anlamak güç!

haklısın benim de gözümden kaçmış... ancak fiyat farkı-fotoğraf farkı güzel olmuş...

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısın benim de gözümden kaçmış... ancak fiyat farkı-fotoğraf farkı güzel olmuş...

yoSa'nın karizması sağolsun. biz deyince inatlaşıp alkışlanan fikir, yoSa söyleyince "haklısın gözümden kaçmış" oluyor :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
yoSa'nın karizması sağolsun. biz deyince inatlaşıp alkışlanan fikir, yoSa söyleyince "haklısın gözümden kaçmış" oluyor :)

ben buna "aşkolsun!" derim başka da birşey demem... ben kimseyle inatlaşmam ki...ben aklımdan geçeni direkt söylüyorum. "gözümden kaçmış" az bile geldi bir an. ben kendime kızdım bile. çünkü hatalı bir yorum, iyi gibi görünmesine rağmen fena bir şey olabilir. size karşı çıkmamın nedeni tamamen farklı bakış açısıydı, eğer inatlaşmaksa inandığım bir şeyi söylemek; kıran kırana buyrun :) ama ben de aynı fikirdeysem karşıt fikirlilerle kıran kırana yanınızdayım.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
yoŞa'nın karizması sağolsun. biz deyince inatlaşıp alkışlanan fikir, yoŞa söyleyince "haklısın gözümden kaçmış" oluyor :)

Karizmam mı :) İnatlaşmak mı :)

fikri anlamayan bi tek ben miyim ? birisi izah etsin. bakıyorum bakıyorum öyle kalıyorum.

Fikre eleştiri yapmışsınız, benim söylediklerime-değindiklerime değil.

Ben bakıp bakıp öyle kalmamıştım çünkü çalışma birçok açıdan hatalı,sizde bakakalmak yerine çalışmanın tezat yanlarını dile getirseydiniz emin olun ki ilk ben ayakta alkışlardım...

Karizmam felan yok bu bir.

İkincisi, insanlar söylediklerime kulak verip ciddiye alıyorsa bunun altındaki neden karizma sahibi olmam değil aynı şekilde benimde onların söylediklerini dikkate almamdır...Karşılıklı bir durum...

Üçüncüsü;

-Hoca dediniz, eleştirdiniz....Hoca değilim...
-Karizma dediniz , eleştirdiniz...Görüldüğü üzere karizma değil,insanlara saygı ve sevgi söz konusu.
-Karizma sahibi olmak istiyorsanız kıskanmayınız, çalışmalarınızı ekleyiniz, ilk hayranınız ben olurum.
-Son olarak birdaha bu duruma düşün istemem...

Kolay gelsin.

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yoşa bence kazak orada espri yapmış... biraz şakayla karışık bir ifade var...

sayın efoja muhteşem tespit.

bakın ne diyeceğim. deniz ürünleri restoranı açasım var. isterseniz birlikte bir kurumsal kimlik çalışması yapalım. Sonra yosa hocamız bizi fena durumlara düşürsün kıvrak zekasıyla. ;)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
sayın efoja muhteşem tespit.

bakın ne diyeceğim. deniz ürünleri restoranı açasım var. isterseniz birlikte bir kurumsal kimlik çalışması yapalım. Sonra yosa hocamız bizi fena durumlara düşürsün kıvrak zekasıyla. ;)

yoşa göz kırpılıyor... uyarayım son mesajlar hep konu dışı kural ihlali var bence nokta :)

αяωєη

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kazak adlı vatandaş çalışmaların sergilendiği her başlıkta bir tartışma çıkarabildiğiniz için öncelikle sizi tebrik ederim(!)

Karakteriniz hakkında bir kaç gündür yeterince bilgi sahibi olduk.. Bir gün çalışmalarınızdan birini sergileyinde onlar hakkındada bilgi sahibi olalım!!

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
αяωєη;353271' Alıntı:
Kazak adlı vatandaş çalışmaların sergilendiği her başlıkta bir tartışma çıkarabildiğiniz için öncelikle sizi tebrik ederim(!)

Karakteriniz hakkında bir kaç gündür yeterince bilgi sahibi olduk.. Bir gün çalışmalarınızdan birini sergileyinde onlar hakkındada bilgi sahibi olalım!!

valla buraya iki üç kişiden "ooo güzel olmuş, çok süpersin" tadında yorumlar alıp koltuk altı kabartmak için gelmeyen, gerçekten eleştiriye ihtiyacı olan insanlar bana teşekkür ediyorlar bilmem ne derece forumu takip ediyorsunuz. zaten güzel olan işlere güzel de diyorum herkes gibi. efoja'nın S&C kurumsallarına bakın mesela, ne kadar güzel yapmış, ne kadar da güzel bir yorum yazmış(ım) herkes.

bakın, şurada bana saran iki kişiden birisiniz. yani yaptığınız çalışmaları yapıcı yönde eleştirdim diye çok bozulmuşsunuz anlaşılan. ben sizlere zeytindalı uzatmak adına bundan sonra, işini koyup yorum hazmedemeyen arkadaşlara yorum yapmayacağım ya da "ooo ellerine sağlık, sen yemişsin bitirmişsin bu işi" diyeceğim. :)

bu konu da daha fazla uzamasın lütfen. bir de şu "sende işlerini koy da görelim" olayını anlamıyorum ben. şu siteye daha yeni üye oldum ve tanıma, tanışma sürecindeyim. siz her yeni olduğunuz siteye hemen atıyor musunuz portfolionuzu? belki ileride atacağım ya da en basitinden atma gibi bir zorunluluğumuz var mı? yani bilgili olduğumuz kanıtlamak için sizden onay mı almamız gerekiyor, onay mercii arwen. ;)

αяωєη

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yapıcı yorumlar mı?

"fikri anlamayan bi tek ben miyim ? birisi izah etsin. bakıyorum bakıyorum öyle kalıyorum"

"ee evet %32 fiyat farkı tamam. çok mu akıllıca geldi sana ?"

" çok akıllıca buldun yani bu fikri "

"yoSa'nın karizması sağolsun. biz deyince inatlaşıp alkışlanan fikir, yoSa söyleyince "haklısın gözümden kaçmış" oluyor "

Bunlar yapıcı yorumlarınız yani? Bunlar yorum bile değil be!
Diğer üye arkadaşların verdikleri cevaplara sataşmalardan başka birşey göremiyorum ben burda!

Şurada şöyle bir eksiklik gördüm, şunun şöyle yapsan daha iyi olabilirdi, şu rengi kullan, şu font daha iyi gider gibi bir söylemde bulunsanız anlayacağımda sizinkiler sataşmadan öte değil!!