Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim sormak istediğim reklam mailleri hakkında. Daha çok bu bankalardan gelen ve üstüne tıkladığımızda sitesine yönlendiren resimler var. Ben de bu şekilde mail yaratmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
html olarak hazırladıktan sonra resimleri kendi serverınızdan html içine çağırtmak lazımdır,size gelen bir maili html olarak kaydedip kodlarını incelerseniz daha iyi anlaşılabilir belki,bu şekilde anlatınca biraz havada kalıyor sanki...
Microsoft Office Publisher tam sizin aradığınız yazılımdır. Bilinen Office paketi ile gelir. İçerisinde hazır şablonlar vardır. Bunlardan istediğinizi yapabileceğiniz gibi, tamamen kendinizde bu program içersinde istediğiniz şekilde bir tasarım hazırlayıp mail ile gönderebilirsiniz.
Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim sayfayı yaptım actığımda resme tıkladığımda direk istediğim adrese atıyor fakat mail olarak yolladığımda resim alta otomatik olarak gelmiyor. tıklamak ve indirmek gerekiyor. dosya uzantısı .htm uzantısından mı kaynaklanıyor yada nasıl kaydetmeliyim mailde hicbir işlem yapmamadan açınca görmek için iyi çalışmalar.
HTML dosyalarınıda maille birlikte yolladıgın içindir o.
Maile sadece html kodlarını yazıcaksın ve html methodunda gönderim yapacaksın. HTML deki resimleri ve diğer kaynakları hostta tutacaksın ve oradan link vereceksin.