Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Makina tavsiyesi

elessartk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, daha önce lazer ve mürekkep püskürtmeli yazıcı dışında cihaz kullanmadım, ancak reklam işiyle uzun süredir içli dışlıyım baskılarımı dışarıdayaptırıyordum

Şimdi kendime 2. el veya uygun fiyatlı 150 cm baskı yapabilen, özellikle brandaya ve sticker a basması önemli, bir cihaz arıyorum

Cihaz boya doldurulabilmeli.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi forumlar

Benzer konular

digitalmaster

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar, geçen sene Sign Fuar'ında görmüştüm de Roland'ın VS-640 olması lazım makinenin adı, bir bas/kes tanıtmışlardı, aradığınız özelliklere uygun olduğunu düşünüyorum, bir arkadaşım almıştı o zaman da oldukça memnun kendisi.

elessartk

🌱Yeni Üye🌱
digitalmaster arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim, belki hayal görüyor olabilirim, ancak bütçem en fazla 4000 TL

digitalmaster

🌱Yeni Üye🌱
Bütçe fazla düşük imiş, umarım o fiyata işinizi görecek bir makine bulabilirsiniz.

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar, daha önce lazer ve mürekkep püskürtmeli yazıcı dışında cihaz kullanmadım, ancak reklam işiyle uzun süredir içli dışlıyım baskılarımı dışarıdayaptırıyordum

Şimdi kendime 2. el veya uygun fiyatlı 150 cm baskı yapabilen, özellikle brandaya ve sticker a basması önemli, bir cihaz arıyorum

Cihaz boya doldurulabilmeli.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi forumlar
ilgilendiğinizmakina için sn sefa soysefer,Telefon numaram beşyüzkırkbir yediyüzseksendokuzondkzelli

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
size interjet epsondx5 kafa makineyi öneririrm.forumda epson dx5 kafa diye göreceksin.Ayrıca makinenin videosunu da izleyebilirsin.Yorumları okuyup irtibata geçebilirsiniz.iyi çalışmalar

elessartk

🌱Yeni Üye🌱
Hocam, fiyat ne civarlarda, aslında bana 110 cm genişliğinde baskıda yetiyor, ancak muhakkak kanvasa basmalı, 5000 tl yi çok geçeceğim kesin ama kredi bile çeksem 10000 tl den fazla veremem makinaya.

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Iyi günler bizde 1 tane xaar 126 50 pl. 160 cm inifiniti 4 kafa baskı makinası var makina 5 yıllıktır kafaları değiştirdim çok çok iyi durumdadır makina 4 aydır sadece 1 sefer kesme yaptı onunda sebebini bulup halletik 250 alacağım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa fiyat 9.000 tldir pazarlık yoktur sıfırbeşyüzkırkdört dörtyüzelli iki yirmi sekizseksensekiz hüseyin turan