Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

makınanın tıkanmıs kafalarını nasıl bir temizlemeyle acabiliriz

muğlakk

🌱Yeni Üye🌱
bencede kafaları yuvadan sök ve bir kaba solvente yatır.
o onu çözüyor bi nebzede olsa.
benim şuan o şekilde yatırdığım 25 30 tane kafa var elimde ve dikkat ettim yaklaşık 3 aydır onların takibini yapıyorum kavanoza koyup kapagını kapatıyorum kafaları solvente koyup, ve bakıyorum kı bıkac gun sonra o solvent magenta rengı almıs bakıyorum cyan olmus... yanı demekkı hala kafada murekkep var ve kurumus ıcınde. ben bunun solvbentını hergun degıstıyordum artık haftada hatta 15 gunde bır degıstıyorum cunku artık kafalarda murekkep adına hıcbısey kalmadı :)

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
ghongzheng marka makınanı çinden kim ithal etmişse ona soyle bu makınalar bu sekılde. Sana sunabılecegım tek çözüm kafaları solventleyıp havuz ıcınde 24 saat bekletmen ardından havuzu acıp kafalara tekrar solvent bas ama tanzıklı degıl sonra vakumu kullan ve boya gelene kadar manuel olarak temızle. Daha sonra 1 saat purgede kalsın. purge basıncını 128 KHZ ye getır.bu zaman sonunda baskıya gec bu senı belırlı bır zaman goturur baskı m2 ne gore. Bu tip makınalarda kafa voltajlarını ayarlayamıyorsun. Makıne kendı degerlerını verıyor bu sebebten dolayıda cok sorun yasayacaksın. Senlık degıl makınelık buyuk bır problem bu. Sorun cozulmus değil. Başka uygulamalar yapma sık sık solvent basmak kafalara sıkıntı verır. Kolay gelsın şimdiden.

omr.gurkan

🌱Yeni Üye🌱
basit bir pompa düzeneği yaptıracaksın. arabaların cam fıskiyesi tarzında elektrik motorlu bir ucu solvent bidonuna bir ucuda kafanın mürekkep girişine. 5-10 dak. çalıştır açılır. solvente yatırmakla olmaz.

cici_creative

🌱Yeni Üye🌱
değerli arkadşım yapman gereken sey cok basit
bir sırınga yardımı ile falara sıcak solvent vermek başkada caresi yok unun

kafaları solvente yatırman yada purge yapman yada herhangi deneğin başka bir şeyin faydası olmayacak spectra kafalar iiçin kullanılan eloktastatik purge sistemine bile soksan yalan
bu kafaların en onemli noktası sıcaklım kafaların kesiyorsa ısıtıcaları sök.tıkalı ise bir arkadaşım sıcak solvent denediğinde acıldı kafalar sende dene

keskintabela

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selozik dene sırıngayla bas 2 - 3 kez sonra kafaları iyi temizledikten sonra tersten asitonla çek ve selozikte 1 gün bırak ama saKIN TÜM KAFAYI DEGİL YARIM BIRAK MERAK ETME KAFALARI SELOZİK ERİTMİYOR BEN DENEDİM GİTMİŞ KAFADAN %70 RANDUMAN ALDIM

reklamci1

🌱Yeni Üye🌱
bu anlatılanların hepsi aynı şeyi söylüyor eğer kafaya sovlent bastığında çıt diye ses duyuyorsan % 85 kafa çöp ama çıt sesi gelemsine rağmen nozellar düzgün sovlent atıyorsa genelin dediği gibi 1 gün sovenlte yatırıp sonra temiz sovlentin içine kafayı monte yerine kdar daldırıp boya yerinden sovlent çekmek küçük küçük boya parçalarını çok raht görürüsün şırınganın içinde bende 3 tane bu şekilde açtığım kafama var %75 performans alıyorum

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
kafalara solventten başka maddeler enjekte etmemekte fayda var. Ayrıca bu makıneye ne yaparsan yap randıman alamazsın. izmirde bu makineden var ve adam o kadar cok para harcadı kı en son gıttıgımde yenı makıne almaya karar vermıs ve o makıneye teknık servıs verırsem bu gongzhengi bana verecegını soyledı. Adamın gozlerındekı şiddeti görmen lazımdı. Bu makıne senı paklamaz. Kullanılacak makıne degıl ama sen ılla kullanmak ıstıyorsan purge ayarını 1 KHZ yap. Ayrıca makıne her 34 khz de bir kendını temızlesın. Bu sekılde anca baskı allırsın... Kafalara gelınce solvent vermen gerekmıyor. Bu makıne kafa voltajlarını auto yapıyor. kafaların yerlerını degıstırerek farklı voltajları yakalayabılır sorunu cozebılırsın.

KOLAY GELSIN

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bazı deha teknik servisçiler kaynar su bile basmıştı toucanlarda spectra kafaları açmak için .. Her söylenene inanma.. :)

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
ozaman kafa ölmüş demektir sanızım xaar bu kafalr bendede techwinb var siyah kafamın teki ıkalı açamadım açmıyoru m yeni kaa laıcam elinde fazla kafa varsa onu kullan yada önemli bir kafa ise siyah herzamn kapatır tek kafa yeter siyah kafanın birini tıklaı olan tak

yarali_tutsak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi kafaları cıkartın kayanın ucunu sovette dedirin bi enjektörün ucuna uygun bi hortum takın onuda kafaya takın ve solfenti kafadan cekerken biranda solventten kaldırın ve kafanın içindeki kumuş boyalar dagılır enjektörün içine bakın koca koca parçalar cıkacaktır

emir-1983

🌱Yeni Üye🌱
kafaların solventle basmakla bile açılmıyorsa kafalarını değiştiricen artık yada makineyi komple değiştir o makineler pek iyi değil hepten gözden çıkardıysan kafaları birde bunu dene kafaların içine benzin bas bunu zonguldakta bir operatorun yaptığını kendi gözlerimle gördum kafaları açıldı