Tahmin etmiştim... Başarılı çalışmalar, kutlarım. O makina ile çekim yapmak zevklidir, ama ben 'ne olursa olsun manuel olsun, deklanşör sesi duyulsun' diyenlerdenim. Klasik bir fotoğrafçı cümlesiyle sonlandırayım; ışığınız solmasın
![]()
genelde çektiğim fotoğraflar üzerinde EXIF denilen, fotoğraf makinesi ve objektife ait bilgiler bulunmakta. merak etmeniz durumunda fotoğrafı bilgisayarınıza kaydedip, sağ tıklayarak özellikler kısmından EXIF bilgilerini görebilirsiniz.Selamlar
Fotoğraflar bir harika.Emeğinize sağlık
Birşeyi çok merak ediyorum.Cahilliğimi mazur görün ama Bir sineği yanına yaklaşıp kaçmadan çekmeyi nasıl başardınız? :wink: Yada uzaktan çektiyseniz makineniz ve objektif ayarlarınız nasıldı?Uzaktan ve bu kadar net olması çok güzel ve bir okadarda şaşırtıcı.Sanırım D300 kullanıyorsunuz objektif ve ayarınız belirtilmemiş.Paylaşırsanız çok sevinirim.İki seneye kadar para birikince bende sizin makineden alacağım inşallah. :rofl: Ozaman belki bende çeker ve paylaşırım.Gerçi ozamana o makinenin üstüne neler çıkar kimbilir...
Neyse emeğinize sağlık
Sizi kıskanarak takip ediyorum :tongueout:
Saygılar
sevgiler