Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

makro cekimler ve digerleri (yorumlarsanız sevinirim)

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
cicekl.jpg

bursayadogru.jpg

fevzipasa.jpg

lale.jpg

menekse.jpg

papatya1.jpg

serce.jpg

suleymaniye2.jpg

suleymaniye1.jpg

sultanahmet1.jpg

sultanahmet2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
elerine deklansorune saglık bence her biri ayrı guzel ayrı netlikleri iyi aclıraı iyi fakat bana gore konya fotografı olmamıs kadraj bakımından ve bulundugun yer bakımından biraz daha yuksek bi yerden cekmis olsaydın cok daha iyi olurdu die dusunuyorum.

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
lerine deklansorune saglık bence her biri ayrı guzel ayrı netlikleri iyi aclıraı iyi fakat bana gore konya fotografı olmamıs kadraj bakımından ve bulundugun yer bakımından biraz daha yuksek bi yerden cekmis olsaydın cok daha iyi olurdu die dusunuyorum.

Yorumun için çok teşekkür ederim I3oI2a
Evet, Kayseri fotoğrafı biraz aceleye geldiği için, güneşi arkada saklanırken hemen görüp çekmiştim. Tekrar teşekkür ederim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım çok uğraşmışsın resim yükleyeme çalışmışsın ama olmamış
Tek tek böyle bakma çok zor oluyor
Lütfen form kullanma klavuzundan resim yüklemeyi inceleyip, gerekli düzeltmeleri yapar mısın?
https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html
Eminim bir çok kişi yanlış yüklemeden dolayı konunu okumadan ve doğal olarak yorumlamadan geçecektir.Emeklerin boşa gitmesin :wink:
Bekliyoruz
Saygılar

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Arkadaşım çok uğraşmışsın resim yükleyeme çalışmışsın ama olmamış
Tek tek böyle bakma çok zor oluyor
Lütfen form kullanma klavuzundan resim yüklemeyi inceleyip, gerekli düzeltmeleri yapar mısın?
Foruma Resim Yüklemek
Eminim bir çok kişi yanlış yüklemeden dolayı konunu okumadan ve doğal olarak yorumlamadan geçecektir.Emeklerin boşa gitmesin
Bekliyoruz
Saygılar

Teşekkür ederim, oldu galiba...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim, oldu galiba...

Asıl ben teşekkür ederim arkadaşım :smile:
Bak sayende ne güzel fotoğraflar görmüş olduk
Başlığı makro çekimler diye atmışsın ama hepsi öyle değil sanırım :wink:
Gerçekten çok güzeller,birde objektif ve makine bilgilerini verirsen, bizde tecrübelerinden faydalanmış oluruz
Ayrıca fotoğraflarını eklemeden önce (ki çok yüksek çözünürlükteler) mutlaka imza yada grafikerler.net logosu eklemeni tavsiye ederim
Denklanşörüne sağlık
Devamını bekliyoruz
Saygılar

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Asıl ben teşekkür ederim arkadaşım
Bak sayende ne güzel fotoğraflar görmüş olduk
Başlığı makro çekimler diye atmışsın ama hepsi öyle değil sanırım
Gerçekten çok güzeller,birde objektif ve makine bilgilerini verirsen, bizde tecrübelerinden faydalanmış oluruz
Ayrıca fotoğraflarını eklemeden önce (ki çok yüksek çözünürlükteler) mutlaka imza yada grafikerler.net logosu eklemeni tavsiye ederim
Denklanşörüne sağlık
Devamını bekliyoruz
Saygılar

Tekrar teşekkür ederim, son çektiklerim makro olduğu için "makro ve diğerleri" diye başlık attım.
Fotoğrafları farklı makinelerle çektim, makro olanlar olympus sp560uz
Mahyalı camiler nikon d40 18-55 objektifle
Diğer fotoğrafları da eski makinem olan fujifilm finepix s5700'le çektim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederiz :wink:
Sorması ayıp kaç makinen var :D
Ödünç verebileceğin var mı? :D
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederiz
Sorması ayıp kaç makinen var
Ödünç verebileceğin var mı?
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

Farklı zamanlarda çekilmişti o kareler ve şu anda bir tane makinem (sp560uz) var, ödünç verebilirim ama, güzel şeyler çekecekseniz...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Farklı zamanlarda çekilmişti o kareler ve şu anda bir tane makinem (sp560uz) var, ödünç verebilirim ama, güzel şeyler çekecekseniz...

:) Çok sevinirim :p
Emin olmak için benim çekip eklediğim fotoğraflara bir göz at istersen :p
Ona göre karar ver :p

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalıların arasına saklanmak kâr etmemiş minik serçe seni görmüş :bigsmile:

Güzel kare daha net olabilseydi keşke.

Hepsi iyi çalışmalar, başarılar.

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Yorumunuz için teşekkür ederim, çok bekledim orada daha net bir kare yakalamayı; ama olmadı.:sadsmile:

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Fotoğraf makineniz gayet iyi çekim yapıyor görebildiğim kadarıyla. Makro çekimleriniz olsun manzara çekimleriniz olsun gayet net ve dengeli bir ışığa sahip. Ama ben yine de sert ışık kaynaklarından kaçınmanızı öneririm. Ayrıca kadraj ayarlaması ve kompozisyon derlemesinden Altın Oran kuralına uygun hareket ederseniz daha estetik kareler oluşturmanız mümkündür. Örnek vermem gerekirse;

suleymaniye1.jpg

kareniz bu kurala uygun gibi. Böylelikle ilgi merkezini merkezin dışına kaydırarak daha farklı bir kompozisyon yakalamış olursunuz.

Ayrıca çay bardağındaki vapur çalışması eşine rastlamadığım bir kurgu. Bunun için ayrıca sizi tebrik ederim. Başarı dileklerimle...

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Fotoğraf makineniz gayet iyi çekim yapıyor görebildiğim kadarıyla. Makro çekimleriniz olsun manzara çekimleriniz olsun gayet net ve dengeli bir ışığa sahip. Ama ben yine de sert ışık kaynaklarından kaçınmanızı öneririm. Ayrıca kadraj ayarlaması ve kompozisyon derlemesinden Altın Oran kuralına uygun hareket ederseniz daha estetik kareler oluşturmanız mümkündür. Örnek vermem gerekirse;

kareniz bu kurala uygun gibi. Böylelikle ilgi merkezini merkezin dışına kaydırarak daha farklı bir kompozisyon yakalamış olursunuz.

Ayrıca çay bardağındaki vapur çalışması eşine rastlamadığım bir kurgu. Bunun için ayrıca sizi tebrik ederim. Başarı dileklerimle...

Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim Sait Bey. Fotoğrafa meraklıyım ama çok amatörüm, altın oran kuralını ilk defa duyuyorum sizden, bunu deneyeceğim.
Çay bardağı bir anda gelen bir şey, daha iyi bir makineyle, daha güzelini yapmayı deneyeceğim.
Hoşçakalın..

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim Sait Bey. Fotoğrafa meraklıyım ama çok amatörüm, altın oran kuralını ilk defa duyuyorum sizden, bunu deneyeceğim.
Çay bardağı bir anda gelen bir şey, daha iyi bir makineyle, daha güzelini yapmayı deneyeceğim.
Hoşçakalın..

Her zaman fotoğrafla ilgilenen arkadaşlara elimden geleni yapmak isterim. Faydalı olabilirsem ne mutlu bana. Altın Oran ve diğer tekniklerle ilgili fotokritik sitesini ziyaret etmen yeterli. Sağlıcakla...