eser38
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Son düzenleme:
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| N | CT Alan ve Uzunluk hesaplama makrosu | Grafik Tasarım | 1 | 4K | |
| O | Makro | Corel Draw | 0 | 2K | |
| H | Makro Çekimlerim | Fotoğrafçılık | 19 | 5K | |
| | Makro Çekimler | Manzara Fotoğrafçılığı | 11 | 4K | |
| | Makro Çekimlerim. | Şerifcan ONURSAL | Fotoğrafçılık | 13 | 3K | |
| | Makro Çekimler | Manzara Fotoğrafçılığı | 15 | 3K | |
| | Makro çekimler | Fotoğrafçılık | 8 | 2K | |
| | yakın çekimler.. (makro) | Fotoğrafçılık | 13 | 3K |
lerine deklansorune saglık bence her biri ayrı guzel ayrı netlikleri iyi aclıraı iyi fakat bana gore konya fotografı olmamıs kadraj bakımından ve bulundugun yer bakımından biraz daha yuksek bi yerden cekmis olsaydın cok daha iyi olurdu die dusunuyorum.
Lütfen form kullanma klavuzundan resim yüklemeyi inceleyip, gerekli düzeltmeleri yapar mısın?
Foruma Resim Yüklemek
Eminim bir çok kişi yanlış yüklemeden dolayı konunu okumadan ve doğal olarak yorumlamadan geçecektir.Emeklerin boşa gitmesin
Bekliyoruz
Saygılar
Teşekkür ederim, oldu galiba...
Asıl ben teşekkür ederim arkadaşım
Bak sayende ne güzel fotoğraflar görmüş olduk
Başlığı makro çekimler diye atmışsın ama hepsi öyle değil sanırım
Gerçekten çok güzeller,birde objektif ve makine bilgilerini verirsen, bizde tecrübelerinden faydalanmış oluruz
Ayrıca fotoğraflarını eklemeden önce (ki çok yüksek çözünürlükteler) mutlaka imza yada grafikerler.net logosu eklemeni tavsiye ederim
Denklanşörüne sağlık
Devamını bekliyoruz
Saygılar
Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederiz
Sorması ayıp kaç makinen var
Ödünç verebileceğin var mı?
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar
Farklı zamanlarda çekilmişti o kareler ve şu anda bir tane makinem (sp560uz) var, ödünç verebilirim ama, güzel şeyler çekecekseniz...
Fotoğraf makineniz gayet iyi çekim yapıyor görebildiğim kadarıyla. Makro çekimleriniz olsun manzara çekimleriniz olsun gayet net ve dengeli bir ışığa sahip. Ama ben yine de sert ışık kaynaklarından kaçınmanızı öneririm. Ayrıca kadraj ayarlaması ve kompozisyon derlemesinden Altın Oran kuralına uygun hareket ederseniz daha estetik kareler oluşturmanız mümkündür. Örnek vermem gerekirse;
kareniz bu kurala uygun gibi. Böylelikle ilgi merkezini merkezin dışına kaydırarak daha farklı bir kompozisyon yakalamış olursunuz.
Ayrıca çay bardağındaki vapur çalışması eşine rastlamadığım bir kurgu. Bunun için ayrıca sizi tebrik ederim. Başarı dileklerimle...
Hoşçakalın..