Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Malatya Valiliği Logo ve Amblem Tasarım Yarışması

saidyildirim

🌱Yeni Üye🌱
Logo yarışması değerlendirmesi

Arkadaşlar bilmem görüşlerime katılır mısınız da ben bu yarışmaya katıldım,

dereceler açıklanınca kazanamadığımı öğrendim çok da önemli değil ancak merek ediyordum 1080 eserden olağanüstü bişey birinci çıkacak diye beklerken bir m harfinin countor ile çevrilmiş üzerinde de portakala benzer yarım kayısı benzetmesi ile bence birinciliğe hiç de layık olmayan bir logo çıkmış.
Yazık diyorum başka bişey demiyorum.
Siz ne dersiniz bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum.

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
anlamıyorum eger bu eser bizim eserimiz olsaydıda birinci seçilseydide insanlar bizim hakkımızda bu tür yorumlar yapsaydı.. Logo gayet başarılı bence çok begendim tabiki farklı çok çeşit eser vardır amaca en uygun ve malataya`yı anlatan ve baskı vs işlerinde rahatça kullanabilecekleri bir logo tarzı seçmişler ben begendim emeğine sağlık arkadaşın

Erzincan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar,

1. olan logonun hakkını yemeyin. Gayet güzel olmuş. Yapanın eline sağlık. Sade, basit, akılda kalıcı, 2 renk (dolayısıyla baskı işlerinde hesaplı kitaplı), karmaşa ve kaostan uzak güzel bir çalışma.

zegerek

🌱Yeni Üye🌱
yarışmanın kazananı ve logosu belli olan bir yarışma niye halen daha konu oluyor anlayamadım hani....

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğe sıfır saygınız var kesinlikle

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
Moderatör tarafında düzenlendi:

saidyildirim

🌱Yeni Üye🌱
bir M harfi ve portakala benzeyen çeyrek kayısı iyi diyen varsa diyecek laf yok
bence seçici kurul ile dereceye girenler arasındaki ilişkilerin araştırılması lazım.