Herkese ,Merhaba, Yeni üye oldum ve bu ilk mesajım :) Bir kaç çalışmamı paylaşıyorum.
erdinc inanc 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Ocak 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Web sitesi nanoparagon.deviantart.com 19 Ocak 2010 #1 Herkese ,Merhaba, Yeni üye oldum ve bu ilk mesajım Bir kaç çalışmamı paylaşıyorum.
nob 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 19 Tem 2007 Mesajlar 742 Tepkime puanı 30 27 Ocak 2010 #2 açıkçası pek tatmin edici gelmedi..iyi çalışmalar
erdinc inanc 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Ocak 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Web sitesi nanoparagon.deviantart.com 27 Ocak 2010 #3 plug-in siz dir çalışmalarım, beklentini karşılmadığı için üzğünüm ama eleştirel bir yorum beklerdim,izleyen profesyonelden.
plug-in siz dir çalışmalarım, beklentini karşılmadığı için üzğünüm ama eleştirel bir yorum beklerdim,izleyen profesyonelden.
nob 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 19 Tem 2007 Mesajlar 742 Tepkime puanı 30 27 Ocak 2010 #4 yaptığınız çalışmalara plugin kullanmışınız diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum...sadece kişisel fikrimi belirttim...iyi çalışmalar
yaptığınız çalışmalara plugin kullanmışınız diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum...sadece kişisel fikrimi belirttim...iyi çalışmalar