Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Manipülasyon II

4Justice

🌱Yeni Üye🌱

yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar. eleştiri online :) jpeg yüklemesinden dolayı kalitesi düşmüş olabilir. :p:

Benzer konular

ErsemErcil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bayan'in kesilmesi tam iyi olmamis gibi etrafinda hafif beyazlik var. Birde ben durdugu yeri pek cozemedim sanki tam dogru olmamis pozisyonu. Mesela elindeki asasi da boslukta duruyor gibi sanki. Onun yerine acik renkli isik vuran yerde dursa ve oraya birde golge yapsan daha gercekci durur herhalde.

Ve elbisesinin siyahlari cok siyah. Arka plana bakarsan daglardaki golgeler koyu mavi bir renkte. O rengi biraz daha bayana uygularsan arka planada daha uyumlu olur. Mesela arka planin ortalama rengini secip blending mode'larla oynayabilirsin rengi tutturmak icin.

Edit:
Bu arada manupilasyonun ton, kontrast, isik vs uyumuna bakmak icin siyah-beyaza cevirip bakmanizi da tavsiye ederim. Oyle neresi daha koyu neresi daha acik vs belli olur daha kolay anlasilir.

4Justice

🌱Yeni Üye🌱
değerlendirmen için teşekkür ederim :). yeniden editlerim bazı tonlamarı düzenlemek lazım bayan kayalığın üstünde koyuluktan tam belirgin olmamış.