Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Manipule - Wallpaper çalışmam

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir tutorialden esinlenmiştim. Bu gün 1 saat kadar boştum. Yapayım dedim.

Uçak biraz aceleye geldi :)
büyük hali için resime tıklayınız

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir deneme ..... kişinin kendisini geliştirmesi adına ...

emeğine sağlık....

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Denemelerinizi paylaşmanız, ilerlemeniz adına size bir artıdır lakin;
Siz "1 saatte alelacele yaptım" dedikten sonra ne diyebiliriz, neyi ne kadar eleştirebiliriz, bilemiyorum :)
Çalışmanın bitmiş halini paylaşırsanız, onun üzerinden yorum ve eleştirilerde bulunmamız daha sağlıklı olacaktır zira bu haliyle;
*Dere ve onun aşağıya akma çabası,
*Yolun kenarında, çimenle kaynaştırma adına yapılmış yeşil flu yeşillikler (sanırım sağ, arkaya doğru vermeye çalıştığınız gölgelendirmeden kaynaklanıyor)
*Uçağın çalışmaya uymayan perspektifi gibi
bir dizi eleştirimizi -"ben bu çalışmayı 1 saatte yaptım ve özenli bir çalışma olamadı" diye bertaraf edebilirsiniz..
Bitmiş halini görmek ümidiyle :smile:

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Denemelerinizi paylaşmanız, ilerlemeniz adına size bir artıdır lakin;
Siz "1 saatte alelacele yaptım" dedikten sonra ne diyebiliriz, neyi ne kadar eleştirebiliriz, bilemiyorum :)
Çalışmanın bitmiş halini paylaşırsanız, onun üzerinden yorum ve eleştirilerde bulunmamız daha sağlıklı olacaktır zira bu haliyle;
*Dere ve onun aşağıya akma çabası,
*Yolun kenarında, çimenle kaynaştırma adına yapılmış yeşil flu yeşillikler (sanırım sağ, arkaya doğru vermeye çalıştığınız gölgelendirmeden kaynaklanıyor)
*Uçağın çalışmaya uymayan perspektifi gibi
bir dizi eleştirimizi -"ben bu çalışmayı 1 saatte yaptım ve özenli bir çalışma olamadı" diye bertaraf edebilirsiniz..
Bitmiş halini görmek ümidiyle :smile:

Yanlış oldu 1 saatte alelacele yapmadım. 1 saat boştum o aralıkta yaptım. Aceleye gelen şey ise sadece uçak geri kalanında acele çalışmadım.
Dere (ben nehir diyordum ama :) ) bir türlü tutturamadım.(yaklaşık 20 şelale resmine ramen)
evet yolun kenarındaki çimen biraz daha uğraşılabilir.
uçak ise işten çıkmama yakın olduğu için boşluğu doldurma çabam ki beraberinde gelen göze batan şekli. Amacım uçağı ters perspektifle koymaktı ancak ters hali bile oturmamış anlaşılan. Dediklerinizi işyerindeki pc ye geçince uygularım.

Teşekkürler.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Uyguladiniz mi merak ettim :D