Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marilyn manson'u duvarın arkasına koysanız daha iyi olurdu sanki, birde Marilyn Manson yazı fontunu değiştirseniz. Onun haricinde fena değil, rock havası var afişte Elinize sağlık kolay gelsin...
marilyn manson'u duvarın arkasına koysanız daha iyi olurdu sanki, birde marilyn manson yazı fontunu değiştirseniz. Onun haricinde fena değil, rock havası var afişte elinize sağlık kolay gelsin...
renk uyumları berbat... karanlık bir hava yakalanmaya çalışılmış ama olmamış... mansonu duvarın arkasına önüne sağına soluna koyman bi fark yaratmaz... afiş kötü... marıly manson makyajı ile ön planda olan bir müzisyen... bu yüzden yüzü ön planda olmalıydı... fakat bu marıly manson fotoğrafı ile değil...
neyse... ilk afiş çalışman olduğu için bazı şeylerin oturması zaman alıcaktır...
renk uyumları berbat... karanlık bir hava yakalanmaya çalışılmış ama olmamış... mansonu duvarın arkasına önüne sağına soluna koyman bi fark yaratmaz... afiş kötü... marıly manson makyajı ile ön planda olan bir müzisyen... bu yüzden yüzü ön planda olmalıydı... fakat bu marıly manson fotoğrafı ile değil...
neyse... ilk afiş çalışman olduğu için bazı şeylerin oturması zaman alıcaktır...
önemli plan tasarım adına birşeyler yapmak diildir yapmak isdediğiniz çalışmanın ne için yapıldığını ve afişin ne işe yaradığını öğrenmen gerek başarılar
nasil yapilacağini söylemek tasarımcıyı biraz kalibin içine hapseder ama illa ki bir yöntem istiorsaniz nacizane bu benim fikrim : yazilari düz bir şekilde alta yerleştirin bırakın oyle cevirmeyi ve resmi olabildiğince büyütüp alt kısma yerleştirin ki duvari arka plana itin. sweet dreams yazisini da yukari atin ve o bicimsiz gitarci adami da silin. bakin o zaman afiş toparlanir biraz. kolay gelsin iyi çalışmalar. ve ne ilkler gördüm daha aci haldeydi. o nedenle sabirli olup daha cok kafa yorarsaniz başarılı sonuçlar elde edersiniz.
önemli plan tasarım adına birşeyler yapmak diildir yapmak isdediğiniz çalışmanın ne için yapıldığını ve afişin ne işe yaradığını öğrenmen gerek başarılar
düzgün bir cümle kurarsan anlayabilirim ... afişin ne işe yaradığını biliyorum ama senin ne işe yaradıgını ve bu yorumun ne işe yaradıgını anlamadım ... sadece bişiyler yazmak için yazdın sanırım...
önce relax olun sonra marliyn mansoon olsun da sadece resmi olsun yeter bana adam kendi tarzını yaratmış. ben bu işi yorumlamak istemiyorum ancak bir soru sormak istiyorum. acaba bu sanatçıya ait wallpaper ya da afişlere göz attın mı ?
önce relax olun sonra marliyn mansoon olsun da sadece resmi olsun yeter bana adam kendi tarzını yaratmış. ben bu işi yorumlamak istemiyorum ancak bir soru sormak istiyorum. acaba bu sanatçıya ait wallpaper ya da afişlere göz attın mı ?
başkalarının ne yaptığı beni pek bağlamaz bu yüzden incelemedim ama sana tavsiye ederim gerekli yada gereksiz eleştirmeyi anladıgım kadarıyla çok seviyorsun... bütün gün bakar bakar yorum yaparsın . . . ayrıca yaptıgım çalışmaları yorumlamanı bende istemiyorum gerek duymuyorum.
farkındaysan zaten yorumlamak istemiyorum diyerek yorumlamadığımı belirttim. Yorum değil cevap yazdım. Hatta soru sordum ! Bütün gün burada olmam kişisel gelişimim açısından iyi ise neden durmayayım . Bu arada sadece yorum değil yaptığım işleri de paylaşıyorum.
farkındaysan zaten yorumlamak istemiyorum diyerek yorumlamadığımı belirttim. Yorum değil cevap yazdım. Hatta soru sordum ! Bütün gün burada olmam kişisel gelişimim açısından iyi ise neden durmayayım . Bu arada sadece yorum değil yaptığım işleri de paylaşıyorum.
algılayamıyorsun sanırım! cevap vermek yorumdur zaten .cevap veriyorsun yani yorumluyorsun benim yazdıklarıma yorum yaparak cevap yazıyorsun ve bunu anlayamıyorsun ... gerçekten sıktın artık sana cvp vermeyeceğim
sende gerçekten sıktın cevap ile yorumun farkını yaz google a ara. terbiye sınırını aşmakta başarılı olduğun kadar işlerinde başarılı ol o zaman görelim. algılama sorunu sende var ki bir cevap kelimesi ile yorum kelimesi arasındaki farkı algılayamıyorsun.
Kurgu olarak guzel,benim fikrim sorulacak olursa marılyn manson yazı karakteri sweet dreams yazı karakterine yakın ve duvarlardaki dokuya benzer biraz daha koyu bir yapıyla sanatcının yüzünü ön plana çıkaran bir çalışma olabilirdi.Bence guzel çalışma..kolay gelsin
Kurgu olarak guzel,benim fikrim sorulacak olursa marılyn manson yazı karakteri sweet dreams yazı karakterine yakın ve duvarlardaki dokuya benzer biraz daha koyu bir yapıyla sanatcının yüzünü ön plana çıkaran bir çalışma olabilirdi.Bence guzel çalışma..kolay gelsin