Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

marilyn manson afiş

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk afiş çalışmamdı:) Paylaşmak istedim...

marlyne.jpg

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Marilyn manson'u duvarın arkasına koysanız daha iyi olurdu sanki, birde Marilyn Manson yazı fontunu değiştirseniz.
Onun haricinde fena değil, rock havası var afişte :)
Elinize sağlık kolay gelsin...

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
marilyn manson'u duvarın arkasına koysanız daha iyi olurdu sanki, birde marilyn manson yazı fontunu değiştirseniz.
Onun haricinde fena değil, rock havası var afişte :)
elinize sağlık kolay gelsin...

çok teşekkür ederim... :)
fontu seçmemdeki sebep spreyle yazılmış gibi duruyor... Ama farklı şekildede denerim.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
böyle mi demek istedin acaba ??
çokta oynamak istemiyorum. ilk ya öyle saklıyorum :)
marlynnn.jpg

cartman

🌱Yeni Üye🌱
kötü afiş...

renk uyumları berbat... karanlık bir hava yakalanmaya çalışılmış ama olmamış... mansonu duvarın arkasına önüne sağına soluna koyman bi fark yaratmaz... afiş kötü... marıly manson makyajı ile ön planda olan bir müzisyen... bu yüzden yüzü ön planda olmalıydı... fakat bu marıly manson fotoğrafı ile değil...

neyse... ilk afiş çalışman olduğu için bazı şeylerin oturması zaman alıcaktır...

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kötü afiş...

renk uyumları berbat... karanlık bir hava yakalanmaya çalışılmış ama olmamış... mansonu duvarın arkasına önüne sağına soluna koyman bi fark yaratmaz... afiş kötü... marıly manson makyajı ile ön planda olan bir müzisyen... bu yüzden yüzü ön planda olmalıydı... fakat bu marıly manson fotoğrafı ile değil...

neyse... ilk afiş çalışman olduğu için bazı şeylerin oturması zaman alıcaktır...
benim için çoooookkk değerli olan yorumunuza teşekkür ederim.

kötü afiş...

bu arada uyumsuz olan renkleride yazarsanız çok sevinirim
marılyn manson makyajı ile değil müziği ile ön planda bunuda unutmayalım pls.

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önemli plan tasarım adına birşeyler yapmak diildir yapmak isdediğiniz çalışmanın ne için yapıldığını ve afişin ne işe yaradığını öğrenmen gerek başarılar

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
nasil yapilacağini söylemek tasarımcıyı biraz kalibin içine hapseder ama illa ki bir yöntem istiorsaniz nacizane bu benim fikrim : yazilari düz bir şekilde alta yerleştirin bırakın oyle cevirmeyi ve resmi olabildiğince büyütüp alt kısma yerleştirin ki duvari arka plana itin. sweet dreams yazisini da yukari atin ve o bicimsiz gitarci adami da silin. bakin o zaman afiş toparlanir biraz. kolay gelsin iyi çalışmalar. ve ne ilkler gördüm daha aci haldeydi. o nedenle sabirli olup daha cok kafa yorarsaniz başarılı sonuçlar elde edersiniz.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önemli plan tasarım adına birşeyler yapmak diildir yapmak isdediğiniz çalışmanın ne için yapıldığını ve afişin ne işe yaradığını öğrenmen gerek başarılar

düzgün bir cümle kurarsan anlayabilirim ... afişin ne işe yaradığını biliyorum ama senin ne işe yaradıgını ve bu yorumun ne işe yaradıgını anlamadım ...
sadece bişiyler yazmak için yazdın sanırım...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
önce relax olun :D
sonra marliyn mansoon olsun da sadece resmi olsun yeter bana :D
adam kendi tarzını yaratmış.
ben bu işi yorumlamak istemiyorum ancak bir soru sormak istiyorum.
acaba bu sanatçıya ait wallpaper ya da afişlere göz attın mı ?

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önce relax olun :D
sonra marliyn mansoon olsun da sadece resmi olsun yeter bana :D
adam kendi tarzını yaratmış.
ben bu işi yorumlamak istemiyorum ancak bir soru sormak istiyorum.
acaba bu sanatçıya ait wallpaper ya da afişlere göz attın mı ?

başkalarının ne yaptığı beni pek bağlamaz bu yüzden incelemedim ama sana tavsiye ederim gerekli yada gereksiz eleştirmeyi anladıgım kadarıyla çok seviyorsun... bütün gün bakar bakar yorum yaparsın . . .
ayrıca yaptıgım çalışmaları yorumlamanı bende istemiyorum gerek duymuyorum.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
farkındaysan zaten yorumlamak istemiyorum diyerek yorumlamadığımı belirttim.
Yorum değil cevap yazdım. Hatta soru sordum ! Bütün gün burada olmam kişisel gelişimim açısından iyi ise neden durmayayım . Bu arada sadece yorum değil yaptığım işleri de paylaşıyorum.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
farkındaysan zaten yorumlamak istemiyorum diyerek yorumlamadığımı belirttim.
Yorum değil cevap yazdım. Hatta soru sordum ! Bütün gün burada olmam kişisel gelişimim açısından iyi ise neden durmayayım . Bu arada sadece yorum değil yaptığım işleri de paylaşıyorum.

tek bir harf bile yazsan bu bir yorumdur....

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
o zaman sol alt köşedeki yazıya bak "yorum yaz" değil "cevap yaz" yazıyor.
Arada bir fark var demek ki !

bomfunk_ten

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzel bi çalışma bazı sıkıntılı noktalar var arkadaşlar o noktalara deyinmişler emeğine sağlık

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o zaman sol alt köşedeki yazıya bak "yorum yaz" değil "cevap yaz" yazıyor.
Arada bir fark var demek ki !

algılayamıyorsun sanırım!
cevap vermek yorumdur zaten .cevap veriyorsun yani yorumluyorsun benim yazdıklarıma yorum yaparak cevap yazıyorsun ve bunu anlayamıyorsun ...
gerçekten sıktın artık sana cvp vermeyeceğim

bence güzel bi çalışma bazı sıkıntılı noktalar var arkadaşlar o noktalara deyinmişler emeğine sağlık

teşekkür ederim.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
sende gerçekten sıktın cevap ile yorumun farkını yaz google a ara.
terbiye sınırını aşmakta başarılı olduğun kadar işlerinde başarılı ol o zaman görelim.
algılama sorunu sende var ki bir cevap kelimesi ile yorum kelimesi arasındaki farkı algılayamıyorsun.

MuratCelik

Generalist
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.muratcelik.in
Kurgu olarak guzel,benim fikrim sorulacak olursa marılyn manson yazı karakteri sweet dreams yazı karakterine yakın ve duvarlardaki dokuya benzer biraz daha koyu bir yapıyla sanatcının yüzünü ön plana çıkaran bir çalışma olabilirdi.Bence guzel çalışma..kolay gelsin

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kurgu olarak guzel,benim fikrim sorulacak olursa marılyn manson yazı karakteri sweet dreams yazı karakterine yakın ve duvarlardaki dokuya benzer biraz daha koyu bir yapıyla sanatcının yüzünü ön plana çıkaran bir çalışma olabilirdi.Bence guzel çalışma..kolay gelsin

teşekkür ederim cnm :)
senin yorumların benim için önemli bunu unutma..
çünkü gereksiz yorum yapmıyorsun nedenini belirtiyorsun
tşkkr ederim :):):)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑