marilyn manson'u duvarın arkasına koysanız daha iyi olurdu sanki, birde marilyn manson yazı fontunu değiştirseniz.
Onun haricinde fena değil, rock havası var afişte
elinize sağlık kolay gelsin...
benim için çoooookkk değerli olan yorumunuza teşekkür ederim.kötü afiş...
renk uyumları berbat... karanlık bir hava yakalanmaya çalışılmış ama olmamış... mansonu duvarın arkasına önüne sağına soluna koyman bi fark yaratmaz... afiş kötü... marıly manson makyajı ile ön planda olan bir müzisyen... bu yüzden yüzü ön planda olmalıydı... fakat bu marıly manson fotoğrafı ile değil...
neyse... ilk afiş çalışman olduğu için bazı şeylerin oturması zaman alıcaktır...
kötü afiş...
renk uyumları berbat... karanlık bir hava yakalanmaya çalışılmış ama olmamış... mansonu duvarın arkasına önüne sağına soluna koyman bi fark yaratmaz... afiş kötü... marıly manson makyajı ile ön planda olan bir müzisyen... bu yüzden yüzü ön planda olmalıydı... fakat bu marıly manson fotoğrafı ile değil...
neyse... ilk afiş çalışman olduğu için bazı şeylerin oturması zaman alıcaktır...
önemli plan tasarım adına birşeyler yapmak diildir yapmak isdediğiniz çalışmanın ne için yapıldığını ve afişin ne işe yaradığını öğrenmen gerek başarılar
önce relax olun![]()
sonra marliyn mansoon olsun da sadece resmi olsun yeter bana![]()
adam kendi tarzını yaratmış.
ben bu işi yorumlamak istemiyorum ancak bir soru sormak istiyorum.
acaba bu sanatçıya ait wallpaper ya da afişlere göz attın mı ?
farkındaysan zaten yorumlamak istemiyorum diyerek yorumlamadığımı belirttim.
Yorum değil cevap yazdım. Hatta soru sordum ! Bütün gün burada olmam kişisel gelişimim açısından iyi ise neden durmayayım . Bu arada sadece yorum değil yaptığım işleri de paylaşıyorum.
o zaman sol alt köşedeki yazıya bak "yorum yaz" değil "cevap yaz" yazıyor.
Arada bir fark var demek ki !
bence güzel bi çalışma bazı sıkıntılı noktalar var arkadaşlar o noktalara deyinmişler emeğine sağlık
Kurgu olarak guzel,benim fikrim sorulacak olursa marılyn manson yazı karakteri sweet dreams yazı karakterine yakın ve duvarlardaki dokuya benzer biraz daha koyu bir yapıyla sanatcının yüzünü ön plana çıkaran bir çalışma olabilirdi.Bence guzel çalışma..kolay gelsin