Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aradım aradım bulamadım :S sabahtan beri arıyorum
Yumy Peçete (100+50 li) Nuhun Ankara Makarnası Sleppy Çocuk bezi Tanrıverdi Osmancık Pirinç (2.5 kg) Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz..Hiç bir yerde bulamadım:S
birde arkadaşlar bişe sorucam daha önce pek fazla insert yapmadım ama şimdi 3.000.000 adet insert basılcak insert kağıtları nedir nasıl bişedir kaç gramdır bilgi verirseniz sevinirim...
SLM ARKADAŞIM RESİMLERİ İNDİRDİM VE RAR DOSYASINDAN ÇIKARTTIM FAKAT BOŞ PHOTOSHOPLA AÇTIM YİNE BOŞ İLĞİLENİRSENİZ GÜZEL OLUR BANA BU RESİM VE ÇALIŞMA ACİL LAZIM.YARDIMCI OLMANIZ TEMENNİSİYLE ............................. forum kurallarını okuyunuz ÇALIŞMA VE RESİMLERİ GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM.SAYGILARIMLA
slm şenol kardeşim resimleri indirdik RAR dosyasınından çıkarttık ne görelim, yok ya göremiyoruz ki; resimler yok, her halde kaçmışlar mümkünse resimleri ve insört çalışmasını *** adresine gönderirsen hah işte o zaman görebilir ve yararlanırım .şimdiden tşk ederim burdan görüntüler çok güzel bu güzelliği bilğisayarımda görmek istiyorum.s a y g ı l a r ı m l a......................