Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Market ürün görselleri

blackgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bir hipermarket grubunun tasarımcısıyım çalıştığımız firmalardan talep ediyoruz sonuçta kendi ürünleri insertte yayınlanacağı için ücret almadan veriyorlar
eğer elimizde yoksa kendim çekiyorum

ürün görsellerini tüm firmalar veriyor mu? mesela ülker?

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
ülker den istemedim ama istersem verir belki :)

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ürün görsellerini tüm firmalar veriyor mu? mesela ülker?

Vermesine verir ama en baştaki kimse ona ulaşman gerekir aynı konuda bende sıkıntılıyım, dağıtıcı firmalarda olmuyor pek ilgilenmiyolar daha yukardan birileri ile göşürsen cd halinde gelir.

zafergunes_86

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel paylaşımlar. emeğinize sağlık. teşekkürler...

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Deposit Files

ürün lansmanları bunları kaçırmayın derim
signal.th.jpg

marol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık çok işime yaradı davamını merakla bekliyorum :D

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Akberrak paylaşımların süper teşekkürler indirmek çok zaman alıyor bir tane denedim de !
Biz zamanı çok kısa olanlar için bu görselleri DVD ye kopyalasan ve senden istendikçe cuzi bir ücret karşılığı emeğine karşılık bizim adreslere göndersen olmaz mı? Örneğin 15 -20 TL ye pek çok grafiker alabilir.Sen yapmazsan başkası yapar hazır böyle bir stok imagelerin var burdan bir kazancınında olması lazım.Herkes bukadar uğraşmıyor.Toptan duplicator üretim demiyorum, talep geldikçe o kişinin adresine ptt den DVD yi gönder önceden hesabına parası yatmışmı bak tabi. Ayda 100 - 200 satsan 1.5 -2 milyar kazanırsın. İyiler de kazanmalı paylaşımların için tekrar teşekkürler.
Ben hemen almaya hazırım.Bana banka hesap no nu ilet göndereyim.Yada elden aldırıyım Kadıköy istanbuldayız.0506 6234611

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Akberrak paylaşımların süper teşekkürler indirmek çok zaman alıyor bir tane denedim de !
Biz zamanı çok kısa olanlar için bu görselleri DVD ye kopyalasan ve senden istendikçe cuzi bir ücret karşılığı emeğine karşılık bizim adreslere göndersen olmaz mı? Örneğin 15 -20 TL ye pek çok grafiker alabilir.Sen yapmazsan başkası yapar hazır böyle bir stok imagelerin var burdan bir kazancınında olması lazım.Herkes bukadar uğraşmıyor.Toptan duplicator üretim demiyorum, talep geldikçe o kişinin adresine ptt den DVD yi gönder önceden hesabına parası yatmışmı bak tabi. Ayda 100 - 200 satsan 1.5 -2 milyar kazanırsın. İyiler de kazanmalı paylaşımların için tekrar teşekkürler.
Ben hemen almaya hazırım.Bana banka hesap no nu ilet göndereyim.Yada elden aldırıyım Kadıköy istanbuldayız.0506 6234611

olabilir neden olmasın elimde bunlardan çok var

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cd için yada 100 gb ürün görseli için mail yoluyla bana ulaşabilirsiniz

ak_berrak @ hot .....

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
ELinde Pınar 1 lt meyve suyu fotoğrafları olanlar varmı