Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

maskot olurmu sizce??

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bu açıklama daha düzeldi:smile: DigitalArtist renlere gelince zevk meselesi kimi kot sever kimi takım elbise gibi

Anlamana sevindim...

Fakat renk meselesi klasik ve spor ile aynı değildir :)

Ortak olan renk uyumları ve göz zevki vardır :) Buraya sunduğunuza göre arkadaşa kulak verin derim...

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Anlamana sevindim...

Fakat renk meselesi klasik ve spor ile aynı değildir :)

Ortak olan renk uyumları ve göz zevki vardır :) Buraya sunduğunuza göre arkadaşa kulak verin derim...
renk konusunda kendimi çok iddalı görüyorum ama yinede değişim yaparim

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
şahsı grafiker moskotu falan veya karvizite konulabilirmi:sleepy:

Maskot kişiye özel yapılan birşey değildir, kişiye özel yapılırsa o maskot değil karikatür olur:) Bu çizimin iyi yada kötü olmasından çok size uygun olup olmadığını sorgulamak lazım.
Bu çizim sizin karikatürize edilmiş halinizmi yoksa zaman geçirmek için yapılmış serbest bir çalışmadan sonra hoşunuza gidip kullanmak istediğiniz bir görsel mi?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
renk konusunda kendimi çok iddalı görüyorum ama yinede değişim yaparim

Nasıl isterseniz... Çalışma sizin sonuçta başarılı yada başarısız olmasının bize artı ve eksisi yok...

Ben lafımı ortaya koyarım diyorum sadece :)

İyi çalışmalar...

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Maskot kişiye özel yapılan birşey değildir, kişiye özel yapılırsa o maskot değil karikatür olur:) Bu çizimin iyi yada kötü olmasından çok size uygun olup olmadığını sorgulamak lazım.
Bu çizim sizin karikatürize edilmiş halinizmi yoksa zaman geçirmek için yapılmış serbest bir çalışmadan sonra hoşunuza gidip kullanmak istediğiniz bir görsel mi?

evet boş zamanımda ortaya çıkmış bir görseldir.kullanmak istediğim bir görseldir..