Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

master collection cs 3 ...

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler Arkadaşlarım ve değerli yöneticiler..Tasarımlarım için master collection cs3 home edition kullanıyorum ve programlarımda bir sorun oluştu silmek zorunda kaldım..ltf master collection cs3 ü tekrar yükleyebileceğim bir yol yada bir link paylaşımı yapabilirmisiniz..Çok tşk ederim şimdiden iyi günler iyi çalışmalar dilerim.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Mesleği hanesinde "webmaster" (web ustası (!)) yazan ve 2008'den beri üye olan birinin açtığı konu..

Üstelik de Grafik Tasarımcıların Soru ve Sorunları bölümünde.

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ne var bunda dalga geçicek...2008 de ye olmuş olabilirim yeni başlangıçlar yaptığım için bilgisiz olabilrim..yazık size ki böyle bir cevap verdiğiniz için..Evet sizin hakkınızda HİÇBİRİ yazıyor çünki gerçekten Hiçbiri olduğunuzu gösterdiniz bu yazdığınızla...Ayıp ayıp neredeyse 2000 mesajınız varki yeni bir başlangıç yapan bir kişiyi bu denli rencide ettiğiniz için..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
ya ne var bunda dalga geçicek...2008 de ye olmuş olabilirim yeni başlangıçlar yaptığım için bilgisiz olabilrim..yazık size ki böyle bir cevap verdiğiniz için..Evet sizin hakkınızda HİÇBİRİ yazıyor çünki gerçekten Hiçbiri olduğunuzu gösterdiniz bu yazdığınızla...Ayıp ayıp neredeyse 2000 mesajınız varki yeni bir başlangıç yapan bir kişiyi bu denli rencide ettiğiniz için..

:)

Evet, haklısınız (!)

Buyrun o halde, yardımcı olayım.

Adobe Creative Suite CS3 Master Collection

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sizden yardım falan istemiyorum...bu denli samimi bir mesaj ve istekle gelen bilinçsiz bir üye ile bu denli dalga geçmeniz çok çok ayıp..sizin ne kadar bilinçli ve insanlara yaklaşımıznız ne kadar insanca belli oldu net bir şekilde.Bu yardım mesajımı okuyanlarda anlarlar heralde kimin ne kadar insancıl ve samimi olduğunu..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sizden yardım falan istemiyorum...bu denli samimi bir mesaj ve istekle gelen bilinçsiz bir üye ile bu denli dalga geçmeniz çok çok ayıp..sizin ne kadar bilinçli ve insanlara yaklaşımıznız ne kadar insanca belli oldu net bir şekilde.Bu yardım mesajımı okuyanlarda anlarlar heralde kimin ne kadar insancıl ve samimi olduğunu..

Bunu yazmadan önce "neredeyse 2000" mesajımı okudunuz umarım.. :)

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2000 mesajınızı okumaya gerek kalmadı bu saygısızca yaklaşımınızdan sora...amaaaa insan gibi yardımcı olmak adına bir paylaşımınız olsaydı 2000 mesajınızı defalarca okuyabilirdim.kendinizi açıkça ifade ettiniz Bir üye ile dalga geçerek..bence kişiler önce insanca yaklaşımları ile durabilmeliler böyle bir paylaşım yerinde sora bilgileriyle..Dahada düşürmeyin kendinizi ltf..yeter açık ve net anladık sizi burada..Değerli yöneticilerden bir yardım bekliyorum..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
2000 mesajınızı okumaya gerek kalmadı bu saygısızca yaklaşımınızdan sora...amaaaa insan gibi yardımcı olmak adına bir paylaşımınız olsaydı 2000 mesajınızı defalarca okuyabilirdim.kendinizi açıkça ifade ettiniz Bir üye ile dalga geçerek..bence kişiler önce insanca yaklaşımları ile durabilmeliler böyle bir paylaşım yerinde sora bilgileriyle..Dahada düşürmeyin kendinizi ltf..yeter açık ve net anladık sizi burada..Değerli yöneticilerden bir yardım bekliyorum..

Evet, şu şekilde bir yardımda bulunmalılar bence de.. :)

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Forum kurallarını iyi bilirim gönderdiğiniz Forum kurallarında 19.maddeyi okumanızı öneririm..bana göndermeden önce siz daha dikkatli okusaydınız keşke ki 19.madde tam sizin bana ve daha nice kişilere yaptınız bilemiyorum ama yardım isteyen birine yaptıklarınızla özdeş bir madde...okuyun okuyun ..hala yaptığınız ayıbın üstüne gidiyosunuz..ltf cevap yazmayında biraz bilgilenin insanlarla dalga geçmenin ne kadar ayıp bir şey olduğunu ve onları bu denli rencide ettiğiniz konusunda bilgilenin ki size saygı duyulsun yazdıklarınız okunsun ve saygınlığınız artsın kişilerin gözünde..

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli Yönetici Arkadaşlar...Ltf bu konuyu kapayabilirmisiniz..Ltf ilk mesajımı ve bir üyeye yapılan incitici ve rencide edici mesajları Diğer üyelerinde okumaması adına ltf kapatın yada silin bu konuyu...Ltf Rica ediyorum..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
26. maddeye daha yeni gelebildin demek.. :rofl:

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sizde bana gönderdiniz..göya yardım adı altında..Uymamaksa sizde uymadınız değilmi..hala tahrik edici yazıyorsunuz farkındaysanız..Bir özür dileyeceğiniz yerde hala saygısızlığa devam ediyorsunuz..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sizde bana gönderdiniz..göya yardım adı altında..Uymamaksa sizde uymadınız değilmi..hala tahrik edici yazıyorsunuz farkındaysanız..Bir özür dileyeceğiniz yerde hala saygısızlığa devam ediyorsunuz..

Anlamadım. :sadsmile:

Ne göndermişim ben?

Demek o bağlantıya da tıklamadan yazdın onca mesajı..

QOs1S.gif