Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaa Dergi Reklamı

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dergi İçin Yapılmış Bir matbaa reklamı
matbaa.jpg

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
düşünce hoş
mavi tonlarda seçtiğin renkleri görseldeki tuğla renginin tonları ile değiştirebilirsin
firma adının iki yanındaki kalın diklemesine çizgiler gereksiz

kaleydoskop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tuğlaların bu şekilde tasarlanması nasıl mümkün oluyor? biraz bilgi verebilir misiniz?

teşekkürler :)

delican1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baran bey birde benim matbanın çalışmasını yüklemişsin ama pek hoş olmamış

baranbey

🌱Yeni Üye🌱
delican reklamın alemi yok :) madem güzel durmadı dergiye girmesydin siliyorum o zaman

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu konuyu bende merak ediyorum ve arkadaşımın sorusunu yeniliyorum... yardımların için şimdiden çok sağol

Tuğlalar tasarım falan değil.Hazır resim kullanılmış.Resmin üst kısmı tasarlanarak hazırlanmış.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tugla olayı espiri çok güzel ruhuna sağlık ama üsteki logo yandaki yazılar kötü onlarıda düzeltsen süper

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım düşünce hoş ama çalışma şeklin hiöç olmamış başta afişin olduğu kısımla diğer kısım ara logo çok büğük olmuş bence küçült ve yazı karekterlerini biraz daha sade seç olmamış arkadaşım ama emeğine saygılar..

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu reklam, bu görsellik ne anlatıyor. "bizim matbaamızın merdaneleri o kadar kuvvetliki duvarlar bile dayanmıyor" mu?? onu mu demek istiyosunuz, ben bu görüntüden onu algıladım. Üstünde matbaa yazmasa imkanı yok bir matbaa reklamını andırmazdı bana... Benim fikrim bu, anlatılması gerekeni anlatmıyor bu reklam... daha farklı bi görsel kullansanız belki çok daha güzel olabilir, bakınca matbaayı, kaliteli, teknilojinin olduğu bi matbaa andırsa bize çok daha iyi olur gibi. kolaylıklar.

by_nokıa

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel bi çalışma ,renk uyumu hoş

anema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu reklam, bu görsellik ne anlatıyor. "bizim matbaamızın merdaneleri o kadar kuvvetliki duvarlar bile dayanmıyor" mu?? onu mu demek istiyosunuz, ben bu görüntüden onu algıladım. Üstünde matbaa yazmasa imkanı yok bir matbaa reklamını andırmazdı bana... Benim fikrim bu, anlatılması gerekeni anlatmıyor bu reklam... daha farklı bi görsel kullansanız belki çok daha güzel olabilir, bakınca matbaayı, kaliteli, teknilojinin olduğu bi matbaa andırsa bize çok daha iyi olur gibi. kolaylıklar.
katılıyorum dediğin gibi kaliteyi,en iyi teknilojiyi güveni verebilmeli..
mantık güzel farklı bir yaklaşım fakat bu bi matbaa reklamı olmamalı:)
kolay gelsin..

soyluturk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
okansoyluturk.deviantart.com
logo ile tugla resmi arasinda gorsellik kalitesi olarak fark var. tugla resmi ile resmin tamaminda renk uyumu yok. can matbaa yazisinin yanindaki siyah dikme tuglanin icinden gecmis. kenardaki dikmeler gereksiz. emegine saglik.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟

İşe matbaacı zihniyetinden çok creative yönden bakmak lazım gelir bence. Güç demişiz: Hadi alaka kuralım sizinle güç - kuvvet - vurmak - yıkmak - yıkılmak - duvarın yıkılması - can matbaa güçlü - vay be - duvaro yıkmış - helal o matbaya gibilerinden düşün birde.

Sizin gibi düşünürsem baskı makinasını, mücellitten bi kaç makina, işte teknolojiyle alakalı göz ve dünya resmi felan dahamı iyi olurdu. Neyse Zaten Çok eski bi yaptığım iş gözüme çarptı yorum yapayım dedim.

Beğenen arkadaşlarla aynı düşüncedeyiz. aynı bakıyoruz farklı görüyoruz

TEŞEKKÜRLER...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk bakışta matbanın isminden çok benim gözüme yıkılan bir duvar çarpıyor alakasız ve yersiz olmuş ne bu hocam matbaacımı yıkım ekibi mi bu firma... ayrıca istenilen mesajı da vermiyor müşteriye matbaa ce yıkılan bir duvar hiç bir birini çağrıştırmıyor saygılarımla...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk bakışta matbanın isminden çok benim gözüme yıkılan bir duvar çarpıyor alakasız ve yersiz olmuş ne bu hocam matbaacımı yıkım ekibi mi bu firma... ayrıca istenilen mesajı da vermiyor müşteriye matbaa ce yıkılan bir duvar hiç bir birini çağrıştırmıyor saygılarımla...

Yaptığım çalışmalara yapılan yorumlar için teşekkür ederim. İyi veya kötü teşekkürler. Yanlız arkadaşın yaptığı gibi siteye bir tane çalışma atıpta, benim yaptığım işe olumsuz yorum yapması canımı sıktı. Her yorum yapan arkadaşın profilini inceliyorum. Bakış açılarımız aynımı veyahut nasıl diye. Ama sizin profilinizdeki çalışmalarınızı inceleme şansı bulamadım.

Bundan ötürü, yapılan eleştirilere saygımız var. Ama eleştirmende o konunun uzmanı olması kaydıyla.

Umarım Kötü bişey söylememişimdir.
Saygılar.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaptığım çalışmalara yapılan yorumlar için teşekkür ederim. İyi veya kötü teşekkürler. Yanlız arkadaşın yaptığı gibi siteye bir tane çalışma atıpta, benim yaptığım işe olumsuz yorum yapması canımı sıktı. Her yorum yapan arkadaşın profilini inceliyorum. Bakış açılarımız aynımı veyahut nasıl diye. Ama sizin profilinizdeki çalışmalarınızı inceleme şansı bulamadım.

Bundan ötürü, yapılan eleştirilere saygımız var. Ama eleştirmende o konunun uzmanı olması kaydıyla.

Umarım Kötü bişey söylememişimdir.
Saygılar.

bakın hocam benim çalışmalarımada ben matbaada grafikerim yani matbaanın yaptığı işleri yapabileceklerini biliyoruz çok şükür, ben yorumumuda bir matbaacı gözüyle yaptım ve söylediklerimin arkasındayım sizin bakış açınız ne oranısını bilemem ama herkese saygım sonsuz kusur işlediysek affola ;)

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam işte bende onları görmek istedim.

Saygılarımla...

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
İşe matbaacı zihniyetinden çok creative yönden bakmak lazım gelir bence. Güç demişiz: Hadi alaka kuralım sizinle güç - kuvvet - vurmak - yıkmak - yıkılmak - duvarın yıkılması - can matbaa güçlü - vay be - duvaro yıkmış - helal o matbaya gibilerinden düşün birde.

Sizin gibi düşünürsem baskı makinasını, mücellitten bi kaç makina, işte teknolojiyle alakalı göz ve dünya resmi felan dahamı iyi olurdu. Neyse Zaten Çok eski bi yaptığım iş gözüme çarptı yorum yapayım dedim.

Beğenen arkadaşlarla aynı düşüncedeyiz. aynı bakıyoruz farklı görüyoruz

TEŞEKKÜRLER...

her görüşe saygımız var hocam...