Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaa İÇİn Logo ÇaliŞmasi :(

hakanokmen82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Merhaba. 6,5 senedir Grafikerim. Şimdi çalıştığım yerde de grafik sorumlusuyum. Benim bir sorunum var. Megaform matbaa diye bir firmada çalışıyorum. Sürekli Form üzerine baskılarımız ağırlıklı olduğu için. MEGAFORM MATBAA SÜREKLİ FORM ilgili logo lazım. Şimdi diyeceksiniz ki sen neden uğraşmıyorsun. Bizim Müdür öyle biriki ben en bulunmaz logoları çalışsam ki zaten çalıştığıma inanıyorum yinede başkasının yaptığı logoyu beğenir. (Yanlış anlamayın lütfen) kötü dahi olsa beğenir yani.Sizden Ricam logo çalışması olarak bazen oluyor elinizde hazır olarak bu türlü bişeyler varmı. Varsa gönderirseniz beni büyük bir yükten kurtarırsınız. Şimdiden Teşekkür Ederim Herkese. İyi Çalışmalar.

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam da kardfeşim sen de 5-10 tane yap sonra bunlar başkasının de bi siteye upload et öle göster:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Son zamanlarda bu tarz tatlı susamuru edasıyla çalışma isteyen arkadaşları görüyorum. Nasıl olurda bir grafiker bir başkasından logo talebinde bulunur anlamış değilim.

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
bence beğenmek zorunda başka alternatifi yok. Bence ona fikrini sor kalemle çizsin yada anlatsın sende hayalinde canlandır ve yap.

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
terzi kendi söküğünü dikemez. Ben beş sene uğraştımkendime logo yapacam diye Anca bitti :) şimdi iki senirde web sitesi yapacam acelem yok vaktim bol. O yüzden partonunda acele etmesin :D:D:D:D:D

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
terzi kendi söküğünü dikemez. Ben beş sene uğraştımkendime logo yapacam diye Anca bitti :) şimdi iki senirde web sitesi yapacam acelem yok vaktim bol. O yüzden partonunda acele etmesin :D:D:D:D:D

Bende izinden geliyorum. :)

son efe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi her zaman yardım etmeye hazırım. istediğin zaman mail gönder uğreşırım

gürcan1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafikersen niye yapmıosun logoyu kardeşim kusura bakma 6.5 senelik grafiker logoyuu yapmsı lazım bence