Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaacılar okuyun..

bysoftware

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya Çok özür diliyorum ama bu sitemi yazamazsam ben sıyırıcak gibi oluyorum..şu matbaaların iş yetiştireme huyuna deli oluyorum internet reklam sayfalarında bangır bangır reklamlar yaparken kendi işlerini yetiştiremiyorlar..

bizler müşteri toplama müşteri kazanmak için 4 tur atarken müşterinin cevresinde gecemizi gündüzümüzle işi hazırlayalım matbaa gönderelim bir ton sorunlarla iş akması olsun ve biz kazandığımız müşterinin gözünde itibar kaybedelim..akıl sır alacak iş değil bu bu işi bırakırsam sırf bu matbaa yüzünden bırakıcam..s

vip31856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya Çok özür diliyorum ama bu sitemi yazamazsam ben sıyırıcak gibi oluyorum..şu matbaaların iş yetiştireme huyuna deli oluyorum internet reklam sayfalarında bangır bangır reklamlar yaparken kendi işlerini yetiştiremiyorlar..

bizler müşteri toplama müşteri kazanmak için 4 tur atarken müşterinin cevresinde gecemizi gündüzümüzle işi hazırlayalım matbaa gönderelim bir ton sorunlarla iş akması olsun ve biz kazandığımız müşterinin gözünde itibar kaybedelim..akıl sır alacak iş değil bu bu işi bırakırsam sırf bu matbaa yüzünden bırakıcam..s

Matbaacılık size kolay geliyor heralde..

yvzhan60

🌱Yeni Üye🌱
kendimden örnek vereyim bazıları matbaayı bakkalla karıştırıyor

whitescorpion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir matbaada belli bir süre o havayı teneffüs etmenizi öneririm. Bütün sıkıntıların nasıl oluştuğunu görmeniz için...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
(En başta belirteyim; sözüm meclisten dışarı)

5 liralık işi 2 liraya yapan matbaaya işi götürüp veriyorsunuz sonra efendim işim geç çıktı, şöyle yamuk kesilmiş, böyle kötü basılmış felan felan...

Asıl anlayamadığım; işi biryere verip bastırıyor, memnun kalmıyor, 2 saat dırdır ediyorsunuz, 2 gün sonra yine oraya iş verip:
"-Geçen sefer şöyle şöyle oldu, müşteriye zor kabul ettirdim, rezil oldum" felan felan 1 saat söylenip, bu kez yine öyle olmasın diye sıkı sıkı tembihliyorsunuz.
İşiniz baskıdan yine geç çıkıyor, yine sorunlu oluyor, yine söyleniyorsunuz.. ama 2 gün sonra yine işinizi oraya götürüyorsunuz, yine oraya götürüyorsunuz,yine oraya götürüyorsunuz...

Eğer sizde bu müşteriler gibiyseniz lütfen söylenmeyin. Size müstehak olduğu kanaatindeyim.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
şahsen matbaada çalışıyorum grafikelik adına ama sadece grafik yapmıyorum atölye olunca çalışmak zorunda bırakılıyoruz, bir işin başlangıcından bitişine kadar izleme şansım var ve o kadarda kolay değil, arkadaşımın dediği gibi o havayı solumanız gerekir basit işler değil, bir iş yaklaşık 10 iş harmanından sonra meydena geliyor, iş sadece baskıda bitmiyor hişi hazırlayan kişi basıma uygun kurallar dışına çıkarsa işin bozuk çıkması bence gayet normal yapmış olduğunuz işleri kontrol edin derim kolay gelsin..