Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaalık afiş tasarım

mustafatok

🌱Yeni Üye🌱
kimyasalkatk%C4%B1+maddeleri%C4%B1.jpg

Sık sık tükettiğimiz gıdalar da ki “içindekiler” kısmını okuyor muyuz? adlı afiş

“Avrupa Birliği E kodları diye geçer, güvenlik kodları şeklinde belirtiliyor.”
misal
Sitrik asit şeklinde verilmezse karşılığı E330 diye veriliyor.

E100 ila E1520 ye kadar olan katkı maddelerini
zararlılığını araştırmamız sonucu bulduğumuz popüler 26’sı hakkında bilinçlendirmek mahiyetiyle
İnsanların dikkatini çekecek poster hazırladık.

tasarımı nasıl buldunuz?

eksik gördüğünüz veya beğenmediğiniz yerleri söylermisiniz? Baskı için hazırlandı yazılar matbaadan çıkınca belirginleşecek dijital için yazıların kaldırılması gerekiyor.

kimyasalmadde.jpg

Benzer konular

eangin

🌱Yeni Üye🌱
tasarım, renkleri dolayısıyla gayet dikkat çekici, elinize sağlık.

bence düzeltilmesi gereken bir kaç husus var:
-başlık sönük kalmış , daha kalın ve güzel bir fontla ve daha büyük yazılmalı (impact gibi)

-arkaplan galaksiye benziyor, renkleri güzel fakat sade ve konsepte uygun bir seçim yapmalısınız diye düşünüyorum. alttaki hamburgerin, sosisli sandviçin arkasında galaksi yıldızlarının olması pek uyum sağlamamış sanki

-Türk bayrağını simgeleyen yıldız ve hilal mevcut, tasarımdaki konuyla ilgisini anlamadım. eğer konması gerekiyorsa dikkat çekmesi açısından bayrağın sade halini tercih ederdim açıkçası ya da dalgalanan bi türk bayrağı şık olması açısından.

bir de tasarımı photoshopta yapmışsınız. baskı boyutu ne olacak bilmiyorum fakat yazılarda sıkıntı çekmemeniz adına görseli photoshopta ayarlayıp yazıları vektörel bir programda yazmanızı öneririm (illustrator, freehand)

ek olarak başlığın sonu "okuyor muyuz" değil de, "okuyor musunuz" olursa mesaj daha anlamlı olur bence

önerilerim yanlış anlaşılmamıştır umarım. sadece fikirlerimi belirttim.
bir de içerikleri merak ettim, çalışmanız bittikten sonra upload edebilirseniz okumak isterim.

elinize sağlık tekrardan, iyi çalışmalar.

golgest

🌱Yeni Üye🌱
tasarım, renkleri dolayısıyla gayet dikkat çekici, elinize sağlık.

bence düzeltilmesi gereken bir kaç husus var:
-başlık sönük kalmış , daha kalın ve güzel bir fontla ve daha büyük yazılmalı (impact gibi)

-arkaplan galaksiye benziyor, renkleri güzel fakat sade ve konsepte uygun bir seçim yapmalısınız diye düşünüyorum. alttaki hamburgerin, sosisli sandviçin arkasında galaksi yıldızlarının olması pek uyum sağlamamış sanki

-Türk bayrağını simgeleyen yıldız ve hilal mevcut, tasarımdaki konuyla ilgisini anlamadım. eğer konması gerekiyorsa dikkat çekmesi açısından bayrağın sade halini tercih ederdim açıkçası ya da dalgalanan bi türk bayrağı şık olması açısından.

bir de tasarımı photoshopta yapmışsınız. baskı boyutu ne olacak bilmiyorum fakat yazılarda sıkıntı çekmemeniz adına görseli photoshopta ayarlayıp yazıları vektörel bir programda yazmanızı öneririm (illustrator, freehand)

ek olarak başlığın sonu "okuyor muyuz" değil de, "okuyor musunuz" olursa mesaj daha anlamlı olur bence

önerilerim yanlış anlaşılmamıştır umarım. sadece fikirlerimi belirttim.
bir de içerikleri merak ettim, çalışmanız bittikten sonra upload edebilirseniz okumak isterim.

elinize sağlık tekrardan, iyi çalışmalar.

güzel tespitler ama ben daha temel olarak göze hitap etmediğini düşünüyorum...daha yaratıcı ve daha basit bi çalışma yapılabilirdi...sonuçta bir afiş göz yormamalı...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Elinizden geleni yapmışsınız. Fakat konu afişe uygun bir konu değil. Kapsamlı bir konu olduğu için böyle ayrıntılı bilgiler vermesi lazım tüketiciye. Afiş buna uygun bir seçim değil. Kitapçık ya da broşür tarzında birşey olmalıydı.