Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Materyal Logo - geliştirmeme yardımcı olurmusunuz

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bu logoyu daha fazle nasıl geliştirebilirim. Birde Şu an anki tasarımı nasıl

logothv.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınız düzeltilmiştir, lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence gayet hoş olmuş kuzicim ellerine sağlık..Kolay gelsin;)

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kurallara dikkat ederim.

Teşekkür ederim arkadaşlar :) kuzenim ;)

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim, vurgulamak istediği materyal internet çözümler M harfi, İ harfi ve Ç harfi inşallah benzetebilmişimdir.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
elleinize sağlık, logo gayet şık olmuş. renkler, ışık oyunları güzel duruyor. ancak logoda m-i-ç vurgulamak istediğinizi söylemişsiniz. o ana kadar sorun yoktu ama onu okuyunca fikrim değişti. çünkü ben ne yazık ki o logoda bu harfleri göremedim. daha doğrusu anlaşılmıyor. bunları kesinlikle vurgulamak istiyorsanız bence logo üzerinde biraz daha çalışmalısınız. yok vurugu önemli değil ise -kaldı ki ille de bir anlamı olacak diye bir kural yoktur benim için- o zaman güzel bir çalışma olmuş.

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

daha iyisini sizlerin düşünceleriyle yapacağım, M,İ ve Ç harfini kendimce anlatmak istedim aşağıdaki resmin görebilirsiniz. Daha iyi nasıl yapabilirim bu konuda da düşüncelerinizi sunarsanız sevinirim

materyal.jpg

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışman gayet güzel

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
m,i ve ç harflerinden bir sembol oluşturmak için kendini bu kadar kasma derim çünkü o sembole bakınca bu harfleri içerdiği anlaşılmıyor. direktolarak m.i.ç yaz bence.ellerine sağlık

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
m i ç yi vurgulamaya gerek olmadğını düşünüyorum çünkü bu harfleri vurgulamak logoya herhangi bir katkı yapmayacak, aksine karmaşa içine sokacaktır.
functional solutions yazısı çok küçük kalmış bunu kartvizit de ve hatta daha küçük kullanılması gereken yerlerde düşündüğümüzde hiç okunmayacak.
drop shadow u kaldırmalısın çoğu zaman baskıda sorun çıkarabilir.

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, m,i ve ç yi yansıtmaktan vaz geçtim. Gerekli düzenlmeleri yapıp tekrar burada paylaşacağım