Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

max ı nasıl öğrenebilirim

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ben 3d max i hiç bilmiyorum çalıştığım yerdede kullanmıyorum corel kullanıyorum son 4 yıldır.Ama max ı da öğrenmek istiyorum çünkü bütün iş görüşmelerinde karşıma çıkıyor Levent Bozkurt un bi kitabını aldım sizce keni çabamla biraz bişeyler öğrenebilirmiyim en azından azda olsa bişeyler yapmak istiyorum.
Ne düşünüyorsunuz zamanmı kaybediyorum illa bi kursamı gitmem gerek
çok acele cevap verirseniz çok sevinirim ona göre bir karar vericemde.

Benzer konular

MuratCelik

Generalist
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.muratcelik.in
3D Max i kendi cabalarinlada ogrenebilirsin ve emin ol bu senin sadece kazancin olur.iletisim kurman dahilinde elimden gelen yardimi yaparim.iyi forumlar

ziley

🌱Yeni Üye🌱
bende 3d max i öğrenmek istiyorum ama programı nasıl bulabilirim.yardımlarınız için tşkler...

Berk Graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İsteyipte yapamıycağın hiç bişey yok kurs la vs. alakası yok yeterki iste kitabı kurcala.. İnternetde birçok site var ordan bakabilirsin canberk.y@hotmail.com ekle sana veriyim sitelerin adreslerini ;)

zeybek16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir temel eğitim alman gerekli hangı araç neye yarar bunları öğrendikten sonra kolay zaten gerisi...tutorials lar var yığınla onları yaparak geliştirirsin kendini çoğu tasarım programı böyle...tavsiyem temel eğitim alman

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Arkadaşlar ben 3d max i hiç bilmiyorum çalıştığım yerdede kullanmıyorum corel kullanıyorum son 4 yıldır.Ama max ı da öğrenmek istiyorum çünkü bütün iş görüşmelerinde karşıma çıkıyor Levent Bozkurt un bi kitabını aldım sizce keni çabamla biraz bişeyler öğrenebilirmiyim en azından azda olsa bişeyler yapmak istiyorum.

bende 3d max i öğrenmek istiyorum ama programı nasıl bulabilirim.yardımlarınız için tşkler...

Herşey internette mevcut bende ordan öğreniyorum...

İçinde gerçekten bir istek varsa herşey istediğin gibi olacaktır, isteğini sabit ve güçlü tut yeter ...

Aşağıda anlattığım hikaye sana ışık tutacaktır...

Birgün adamın biri Nasrettin hocaya gitmiş
-Hocam ben rüyamda Peygamber efendimizi görmek istiyorum demiş
Hoca O'na
-Bir büyük kalıp tuzlu peynir yemesini su içmeden yatmasını söylemiş.
Adam yemiş zorla tuzlu tuzlu ve su içmeden yatmış sabah olunca doğru hocaya gitmiş ve kızgın bir tavırla,
-Hocam Peygamber efendimizi yine görmedim senin hocalığından şüphe duymaya başladım demiş.
Hoca
-Peki ne gördün anlat bakalım rüyanda demiş.
Adam
- Çağlayanlardan kanakana sular içtiğini, deryalarda yüzdüğünü, derelerde yuvarlandığını anlatmış.
Hoca
-Demekki tuzlu peynirin rüyanda su gösterdiği gibi
Sen gerçekten ihtiyacın olsaydı Peygamber efendimizin kendisini görürdün rüyanda demiş.

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herkeze teşekkürler beni çok yüreklendirdiniz.Başladım bile kurcalamaya.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Temel eğitim çok önemli

Hangi tasarım proğramını öğrenirsen öğren kendi çabanla öğreneceğin proğramı dağınık öğreneceksindir. Haliyle eksik bilgi alman demek buda daha sonra tasarım aşamasında sıkıntılarla karşılaşman demek. İş hayatı çok acımasızdır. Eksik bilgiyle piyasada barındırmazlar. Aynı zamanda hız (zamandan kazanmak için) Almış olduğun temel eğitimlede yatinmeye kalkarsan yanılırsın. üzerine hep katmalısın (yani kişisel gelişim)

montaj

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar mrb
3 d öğrenmekiçin bildiğiniz siteler varmı
tsklr

melekay

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

bende 3d kullanmaya çalışanlardanım temel eğitim aldım fakat ilerleyemiyorum iş yerinde kullanmadığım için geliştirmem yavaş oluyor acaba bana bu konuda önerileri olan varmı :(

inciduygu

🌱Yeni Üye🌱

kursa gitmeni öneririm bilişim eğitim merkezi bu konuda cok iyi . hem de suanda kariyer kart alarak ya da 2 yıllık istediğin eğitimlerden yararlanabiliyosun:)

cobanreklam

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bende aynı şekilde öğrenmeye başladım. yaklaşık 5 senedir ilgileniyorum fakat öğrendim demek küstahlık olur. 3D studio max - vray öyle büyük bir dünyadır ki kendi iş alanınla ilgili kendini geliştirebilirsin. Material ve hazır objelerede ihtiyacın olacak tabiki iyi araştırma ile bu yolda kendiliğinden ilerliyebilirsin.

bycihat

🌱Yeni Üye🌱
3DS Max Çok Nazlı bir Proğram :) Öğrenip Sürekli Tekrar etmek gerekiyor Biraz ara verince Bir çok Şeyi Unutuyorsunuz.. 3DS Max Öğrendikten Sonra Vray Render Motorunu iyice Kavramak gerek. Daha SOnra Taleplere Göre MAYA ile Karakter Modellenip, Animasyon Yapılabilir... Tek Tavsiyem youtube ile Kanki olmanız :) bütün herşeyin tutoriali var Adım adım takip ederek Kendinizi Geliştirebilirsiniz.

gmz55

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

ben 3 d max i öğrenmek istiyorum ama hiç temelim yok nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilecek olan var mıııııı:(

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
ben 3 d max i öğrenmek istiyorum ama hiç temelim yok nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilecek olan var mıııııı:(

"Hiç temelim yok" derken sadece Max için mi? Yoksa genel olarak mı söylediniz bilemiyorum ama naçizane tavsiyem Max öğrenmeye başlamadan önce yeterli düzeyde bir vektörel program (Corel, İllustrator vs.) ve biraz da olsa Photoshop bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Bu programları biraz da olsa biliyorsanız kendiniz (kendi kendinize) öğrenmek istiyorsanız 3Ds Max ile ilgili bir çok forum sitesi bulunmakta buralardan soru-cevap bölümlerini kontrol ederek bilgi edinebilir ve net ortamındaki sayısız eğitim videolarından yararlanabilirsiniz. İmkanınız varsa bir kursa gitmekte veya birebir ders almakta çok daha yararlı olacaktır ...

gmz55

🌱Yeni Üye🌱
evet hiç temelim yok int üzerinden eğitim seti aldım onu bekliyorum onadan bakarak kendi başıma birşeyler yapmaya calışacam sizde cok mu zor diyorsunuz:(