Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mayachi logo tasarımı.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟

Maya ve Süt üzerine üretim yapan bir firma adına yaptığım Logolar.
Yorumlarınızı bekliyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

depressionist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acemi olduğumdanmı kaynaklanır bilnimez ama benim gözümde çok güzel emeğine sağlık:)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
sağ üsttekinin üstünde çalışırdım ben olsam. süt ürününde siyah renk çok yersiz.
iyi çalışmalar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1 ve 3 numaralı çalışmalarda anormal derecede efekt var.2 numara çok sade olmuş.4 numarada renk uyumu yok.Ayrıca fontlar bu logo için gitmemiş.Bence bu sektörle ilgili logoları bolca inceleyip sıfırdan çalışın.Kolay gelsin.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok daha sade çalışmalısınız. bu alandaki logoları incelemenizi tavsiye ediyorum.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kullandığınız efectlere bakılırsa sanki disko logosu gibi olmuş özellikle 3. çalışma, çok abartılı detaylar çok abartılı efectler kullanmışsınız. Süt doğadan bişeydir sadedir. beyazdır, beyaz saftır burdan devm edersek sudur temizdir. şeklinde fikirler gelişebilir. Detaylardan arındırıp çok daha sade ve narin bir logo yapmanızı tavsiye ederim. Emeğinize sağlık