Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MBlog - Kendi çalışmam

mozkaradas

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ozkaradas.com
Bu da benim nacizane blog'um. Aslında beta ve daha çok eskiği var ama tanıtıp, sizden gelen öneriler üzerine gidişata yön vermeye karar verdim. Kontrol paneli ve blog'u iki template olarak alıp, onları tek bir veritabanında birleştirdim. Tasarımlar bana ait olmasa da diğer herşeyi asp'de kendim kodladım. Bir nevi kendimi geliştirmek için yaptığım birşey diyebilirim, tabi ilk göz ağrım.

Blog : www.ozkaradas.com - Mehmet ÖZKARADAŞ

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç fena olmamış.

Bence slider'ın arka plan rengini o turkuvaz renginde bırakma, alt zeminle karışmayacak açıklıkta bir gri olabilir.

Onun dışında içerik bölümündeki kutucukların uzunlukları birbirlerinden farklı. (öyle olmadığını biliyorum ama) Hatalıymış gibi algıladığımı söyleyebilirim .

Son olarak belki, Get Your Newsletter kısmının arka plan rengini turkuvaz değil de Subscribe rss kısmı gibi kırmızı yapabilirsin, denemeden bilemeyiz tabi =)

saygılar

antihacli

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma benim ki de historydesign.com istersen link değişimi yapabiliriz bu arada

mozkaradas

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ozkaradas.com
yorumlarınız için teşekkür ederim. dikkatlice okudum ve göz önünde bulundurucamdan emin olabilirsiniz.