Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Medya Kralı :Benim erkeğim kıllı olmalııı :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Okann Bayülgen'in farkı bu işte :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadınla geçtiğimiz günlerde bir restaurantda yemek yerken karşılaştım :) Tam arkamda oturuyordu. Biz yemek yeyip çıkana kadar telefonla avazının çıktığı kadar bağırır şekilde yine izdivaç proğramı hakkında konuşuyordu :) gülmekten zor yedik yemeği :) hemen kaçtık ordan dayanılır gibi değil :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadınla geçtiğimiz günlerde bir restaurantda yemek yerken karşılaştım :) Tam arkamda oturuyordu. Biz yemek yeyip çıkana kadar telefonla avazının çıktığı kadar bağırır şekilde yine izdivaç proğramı hakkında konuşuyordu :) gülmekten zor yedik yemeği :) hemen kaçtık ordan dayanılır gibi değil :D

:D :D :D :D :D
Vallaha mı be cengoo :D :D :lol: :lol: :lol:
ee peki bulabilmiş mi döşüü kıllı bir koca :D :D :D :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bilmiyorum ama çok yoğun bir telefon trafiği vardı kadının :) ve öyle bir konuşma tarzı varki orada bulunan herkes konuya çok iyi idrak etti :) Aradığını bulamamış galiba ama başka bi arkadaşı ile konuşuyordu sana ne zaman evlenme teklifi etti falan diye orda ben koptum zaten :D yanında iranlı bi kız vardı ama kız harbiden on numara :D oda katılacakmış proğrama ne oldu bilmiyorum :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bilmiyorum ama çok yoğun bir telefon trafiği vardı kadının :) ve öyle bir konuşma tarzı varki orada bulunan herkes konuya çok iyi idrak etti :) Aradığını bulamamış galiba ama başka bi arkadaşı ile konuşuyordu sana ne zaman evlenme teklifi etti falan diye orda ben koptum zaten :D yanında iranlı bi kız vardı ama kız harbiden on numara :D oda katılacakmış proğrama ne oldu bilmiyorum :D

ee tamam madem sende katıl programa kıza talip ol :D :D :D
Muradına er iştee :D :D :D
hem iranlı olduğunu nerden biliyorsun?
bir bakışta memleketini mi anladın? :) :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır telefonda kızı tarif ediyordu konuştuğu kişiye :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır bakma ihtiyacı hissettim arkadaşımın uyarısından sonra. Öylelikle görmüştüm :)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu programlar (izdivaçcılar, okana demiyorum) hala yayında olduğu sürece
küçük kızlarımız argo tutkunu erkek gibi konuşan kız çocukları olmaya(sunucu ablalar sağ olsun)
okula gitme isteğin yerini zengin koca bulur hayatımı yaşarım diye düşünmeye
ve daha nice yanlışla büyümeye devam edecek. lanet olsun böyle zihniyete!
otur süslen saç baş makyaj zengin koca arıyorum bi ev bi yazlık bi de arabası olsun tamam.
bu kadar ucuzmu kişiliğini, benliğini satmak. hiç komik bulmuyorum. içim acıyor hatta. yazık...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bu programlar (izdivaçcılar, okana demiyorum) hala yayında olduğu sürece
küçük kızlarımız argo tutkunu erkek gibi konuşan kız çocukları olmaya(sunucu ablalar sağ olsun)
okula gitme isteğin yerini zengin koca bulur hayatımı yaşarım diye düşünmeye
ve daha nice yanlışla büyümeye devam edecek. lanet olsun böyle zihniyete!
otur süslen saç baş makyaj zengin koca arıyorum bi ev bi yazlık bi de arabası olsun tamam.
bu kadar ucuzmu kişiliğini, benliğini satmak. hiç komik bulmuyorum. içim acıyor hatta. yazık...

İşte bu yüzden televizyondan soğudum ben :(
Hiçbir diziyi izlemiyorum :( saçma sapan proğramlara bakmıyorum!
Akşamları odama geçip sadece spor kanallarını izlemekle, yada bilgisayaarımdan film izlemekle yetinmek zorunda kalıyorum :(
Forumda daha önce buna benzer farklı bir konuda bu tarz düşüncelerimi yazmıştım tekrarlamak istedim...
İlginç olan geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından uyarı alan bir dizinin başrolü olduğu söylenen sanatçı ekranlarda "bu sanat bir kadının amcasıyla ve yiğeniyle yatmaktan birşey olmaz" dercesine imalı açıklamalar yapıyor. Evet sanat ama toplum ve yeni yetişen nesiller bunu ayırt edebilecek kapasitede mi ? Yoksa bu tür şeyleri göre göre bunlarda normal karşılanır mı ?
Kurtlar vadisi dizisinden sonra polat gibi giyenen onun gibi davranan, onu idolü yapan binlerce "cahil" insan var etrafımda...
SADECE ÜZÜLÜYORUM!
Sadece kendi başıma bütün dizileri boykot ediyorum hiçbirisini izlemiyorum ve izlemeyeceğimde!

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
en basiti şu iki sınıf başkan ve yardımcısının tavırları? normal mi?
2 şişe alkol alsam bu kadar anormal davranamazdım heralde.

şimdi diyeceklerim yanlış anlatmasın hükümete yetkilelere saygım sevgimden değil, fakat bir çocuğun tv programına çıkıp ben o valinin... diye giydirmesi nedir? nedir mi onu da açıklayayım anası bütün gün ünlü SANATÇIMIZ seda sayan izleyen kadının çocuğudur. ve bu çocuğun tek idolu seda sayan'dır.

neyse çenemin düşebileceği konular şimdilik bu kadar kusayım. yeter.. :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
en basiti şu iki sınıf başkan ve yardımcısının tavırları? normal mi?
2 şişe alkol alsam bu kadar anormal davranamazdım heralde.

şimdi diyeceklerim yanlış anlatmasın hükümete yetkilelere saygım sevgimden değil, fakat bir çocuğun tv programına çıkıp ben o valinin... diye giydirmesi nedir? nedir mi onu da açıklayayım anası bütün gün ünlü SANATÇIMIZ seda sayan izleyen kadının çocuğudur. ve bu çocuğun tek idolu seda sayan'dır.

neyse çenemin düşebileceği konular şimdilik bu kadar kusayım. yeter.. :)

Bence susmayın :)
Çünkü çok haklısınız...
Biz sustuğumuz sürece bu ülkede hiç bir şey değişmeyecek...
Değerli yorumunuz için teşekkürler...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
ahahahha... benim erkeğim gay olsun :D :D