Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merak edilen tabalanın montaj resimleri

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱

Germe Branda Üzerine pleksi harflerin montajlanmış şekli merak eden arkadaşlar için gönderiyorum. 3.ayı tabelanın ve hiç bir sorun yok. Resimlerin geç gönderilmesinden dolayı bekliyen arkadaşlardan özür diliyorum.

Benzer konular

safakkahya

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. alternatif düşük maliyetli ve şık görünüm isteyenler için birebir

safakkahya

🌱Yeni Üye🌱
my pilates olarak aratırsanız çıkıyor. Bende dahil mümkün olabileceğine pek ihtimal vermediğimiz bir tabela :)

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
brandanın dayanıklılık süresi ne kadardır, kısa değil mi farklı mı bu kullanılan malzeme

görüntü olarak çok güzel

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konu başlığı kesin bana geliyor.Dostum daha yeni mi bitti tabela :D :D Tabelanın 3.ayı du bi yaz bitsin kış gelsin bakalım. :D Elinize sağlık...

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱
her kese tesekkürlerimi sunuyorum mehmet kardesim size ithamda bulunmadık yanlıs anlamayın tabela takılalı bir hayli oluyor ben bile tam tarihini hatırlamıyorum fakat işlerin yogunlugundan dolayı bir türlü fırsat bulupda resim yükleyemmedim galiba bu gidişle bi üç beş kıs daha çıkarır seviler saygılar her kese

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱
brandanın dayanıklılık süresi ne kadardır, kısa değil mi farklı mı bu kullanılan malzeme

görüntü olarak çok güzel

BRANDA BASKININ ÖMRÜ NEDİR ?
Branda, Vinyl baskının ömrü kullanılan branda ( vinil ) ile eş değerlidir. Malum tüm pşyasalara ciddi bir rakip olarak giren Çin,reklam sektörünede girmiş ve uygun fiyatlı ürünler piyasaya sürmüştür. Bu ürünlerin fiyatları uygun olunca kaliteleride doğru orantılı olarak düşmüştür. Çin ürünleri kullanıldığında Brandanız max iki yıllık bir süre size hizmet verebilir. Avrupa Vinyl kullandığınızda bu süre 7 yıla kadar uzayabilir. Branda, Vinyl normalde deforme olan bir ürün değildir ancak renginin solması yani Beyazın kirlenmesi söz konusdur zaten bu sıkıntıda vinylinizin kullanma ömrünü belirler. Sonrasında bu görüntü çirkinliğine tahammül edemeyeceginizden değiştirme ihtiyacı hissedeceksiniz. Brandanın üzerine Folyo yapıştırmak suretiyle reklamınızı yapacaksanız dayanıklılığı artacaktır. Çünkü kullandığınız folyo Translucent folyo olacak ve 5-7 yıllık bir süre size sıkıntı çıkarmayacaktır. Ancak Branda, Vinyl üzerine digital baskı yapcaksanız kullandığınız mürekkeplere oranla bu ömür 1 ile 5 yıl arasında değişecektir. Ülkemizde hangi tip tabela sistemi yapılırsa yapılsın malesefki ömür boyu kullanılıyor. Ürünün renginin solması yada deforme olması bir çok müşteri için problem teşkil etmiyor ve yıllarca kullanılıyor. Bu da kendi reklamınızı kötü yapmanız anlamına geliyor.