Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merhaba arkadaşlar

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben 1. sınıf grafik öğrencisiyim.bu zamana kadar hep kara kalemle çizim yaptım.bildigim program da yok.okuldada daha programlara geçmedik.kendimi geliştirmek ve program öğrenmek istiyorum.nereden baslamam gerekiyor.yardımlarınızı bekliyorum

Benzer konular

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
bu mesleğin okulunda okuyorsun ve bol bol çizim yapıyorsun.
sanırım bu işi de seviyorsun. o halde doğru yoldasın :)

öncelikle okuldan ne alabilirsen senin için kardır.
ve şu anda bu sitedesin. bu da doğru yolda olduğunu gösteriyor.
bu sitedeki bütün paylaşımları takip etmeye çalış.

bir kişinin tasarımını sunduğu paylaşımlara gelen yorumları oku.
onlar da gelişimini sağlar.

program öğrenmek için evinde bilgisayarın olmalı. umarım vardır.
programları kur ve sitedeki dersleri takip ederek uygulamaya çalış.
biraz da kurcala programları :)

grafik tasarım dergilerini, kitaplarını da takip etmeye çalış.
ilk şart mesleğini severek ve isteyerek yapman.

çok iyi bir grafiker olmanı dilerim
başarılar

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
yardımınız için çok teşekkür ediyorum

eskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum program olarak hangisini tercih edersin ben photoshop ve coreldraw kullanıyorum ben bu mesleği okumadım ama merak ile öğrendim sana tavsiyem sabırlı emin adımlarla ilerle takıldığın yer olursa aklımın yettiğince yardım ederim....

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bu iş için doğru yerdesin.Bu sitede bence yardımlaşma on numara yanı aradaığın bir şeyi düzgün bir dille istediyinde ve doğru yerde aradığında arayısına cevap buluyorsun.Bu yuzden sanslısın,şanslıyız...

Gelelim program işine bence ilk olarak corel ve photoshop öğren. ben öle yapmadım cok zorluk cekıyorum .Ben ilk fireworks'la calıstım bu diğer programları öğrenmeni biraz etkiliyor fakat buda güsel bir program.Ama sana bir dost tavsiyesi ilk olar photoshop,corel ve fireworks öğren. Eğer web tasarımı ıle ılggılenmek istiyorsan flash ı super otesi bılmen gerekiyor...

gelelim bu programların kullanımına. Programları kullanımını gunde epey bı saat basında kalarak ve emek harcayarak öğrenebilirsin emeksiz bişey olmaz.Bu zorluğu hafifletecek bir cok ders sitemizde mevcut hangi programı orenmek istiyorsan her sekılde ders bulabılırsın...

Tabi ders izleyerek orenılmez içinden gelen bir iste olması ve hayal gucunun genıs olması lazım bence bu işin kilit noktası bu...

biraz fazla konustum galıba bence dedıklerıme biraz kulakver...:D:D:D

arkadaşlar yanlış bir noktam varsa uyarın lütfen...