Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merhaba

handan___ln

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba ben grafik tasarım okuyorum istanbul anadolu yakasında oturuyorum bana tavsiye edebileceğinz kurs varmı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var şimdiden çok teşekkr edrim..

Benzer konular

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım grafik tasarım okuyorsan kursa niye gideceksin?
senin yapacağın alacağın eğitimin yanında tecrübe edinmek olmalı onu da ya bir matbaa ya bir ajans yada bir reklam şirketiyle irtibata geçip boş zamanlarında urayıp çalışma ortamlarını görüp işin yürüyüşü hakkında bilgi edinebilirsin
yoksa kursa gitmeyle tecrübe edinilmez ki zaten kursa ihtiyacın yok grafik tasarım okuyorsun.

hadi yolun açık olsun

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım grafik tasarım okuyorsan kursa niye gideceksin?
senin yapacağın alacağın eğitimin yanında tecrübe edinmek olmalı onu da ya bir matbaa ya bir ajans yada bir reklam şirketiyle irtibata geçip boş zamanlarında urayıp çalışma ortamlarını görüp işin yürüyüşü hakkında bilgi edinebilirsin
yoksa kursa gitmeyle tecrübe edinilmez ki zaten kursa ihtiyacın yok grafik tasarım okuyorsun.

hadi yolun açık olsun

arkadasın sözünün üstüne söz yok bence.o bölümü okuyosan şimdilik yardımcı grafikerlik yapabilrsin.bitirdikten sonra zaten kursa ihtiyac duymassın.yardımcı grafikerlik yaptığın yerde zaten zannetmem bıraksınlar seni.

janissarie555

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarimcılıgının 2yıllıgı varmi ve kazandıgında seni özel yetenek sınavına sokuyorlarmıs.nasıl bır sınava sokuyorlar acaba ?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
inan kursta değişik bir şey göremezsın...ama yok kursa gitmek istiyorum dersin, özel ders al daha iyi bu benim düşüncem;)

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir kursiyer olarak kursun sana cok bir faydası olabilecegini düsünmüyorum temel bilgiler verecekler ki zaten sen bunları fazlasıyla okulda ögrenirsin arkadaslara katılıyorum bencede tecrübe edinecegin bir yer bul hg aramıza

stronger_ht

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence en büyük kaynak ve kurs internet.
ama illaki birşeyleri görsel anlamak istiyorum diyorsan
git şop'un corel'in yada illustrator'un görsel eğitim setlerinden al, aç evinde izle öyle öğren.
öbür türlü sana kurs tavsiye etmiyorum kesinlikle.
bu arada kimseyi dinleme sen :D direk illustrator'u öğren coreli alternatif olarak öğrenirsin :D:D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bir kursiyer olarak kursun sana cok bir faydası olabilecegini düsünmüyorum temel bilgiler verecekler ki zaten sen bunları fazlasıyla okulda ögrenirsin arkadaslara katılıyorum bencede tecrübe edinecegin bir yer bul hg aramıza

valla ben kurstan çıktım, ama sınıf ortamından hiç memnum kalmadım o nedenle benim tavsiyem özel ders alman

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
özel ders iyi fikir.

insanın en birinci üstadı meraktır.
internetin de varsaa....