Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merhaba

b*t*l

🌱Yeni Üye🌱
Ben Betül.10.sınıf Grafik ve Fotoğraf Bölümü öğrencisiyim.Çocukluktan beri hayalimdi en sonunda girmeyi başardım.Bu yüzden çok mutluyum.Umarım burada bişeyler öğrenebilirim.Bu forumu açan herkese çok ama çok teşekkür ederim.Elinize sağlık. :)

Benzer konular

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aramıza hoşgeldin betül umarım forumda iyi vakit geçirirsin burası hakkaten grafik - tarasım bakımından türkiyenin en iyi forum sitesi. Her konuda dersler eğitimler haberler bilgiler vsvs ne ararsan bulabileceğin bir platform burası. Yeterki öğrenmek iste.....

b*t*l

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim . :)

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldin:) İyi forumlar..

b*t*l

🌱Yeni Üye🌱
hepinize çok teşekkür ederim zaten bundan sonra derslerimde nerede tökezlersem buraya girmeyi planlıyorum şu an baya tökezlemeye başladım 1 sene ara verince resim çizmeye berbat yapıyorum resimlerimi saklıyorum 12.sınıfın sonuda odamın duvarına asıcam nasıl geliştiğimi görsünler diye :D

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
hoş geldin aramıza =) duvarına asıcağın çalışmaları burdada görmek isteriz başarılar ... tekrar hoş geldin

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Mesele Göz Zevki Değilki Senin Emek Göstermiş Olduğun Çalışmalarına Göz Atmak Bizden Daha Profosyonel Olan Abilerimiz , Ablalarımızda Bizlere Eksiklerimizi Söylemeleri =) Ozaman Daha Başarılı Oluruz .... =) Mesala Bana Yardımcı Olan Biçok Kişi Var Burada Onlar Sayesinde Daha İyi Çalışmalar Yaptım ...

b*t*l

🌱Yeni Üye🌱
Mesele Göz Zevki Değilki Senin Emek Göstermiş Olduğun Çalışmalarına Göz Atmak Bizden Daha Profosyonel Olan Abilerimiz , Ablalarımızda Bizlere Eksiklerimizi Söylemeleri =) Ozaman Daha Başarılı Oluruz .... =) Mesala Bana Yardımcı Olan Biçok Kişi Var Burada Onlar Sayesinde Daha İyi Çalışmalar Yaptım ...

bakarım inş. bi gün profesyonelleşicem bende ilk senem ve ilk çalışmalarım olmadığı için atmıyorum

3L!F

Acemi Tasarımcı
grafıker olarak sajerlık yabıcak yer arıorum işide az cok yabıcak kadar bılıorm onerıcegınız bıyer varmı ??? :S

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Sevgili Elif ... Sen Derdine Derman Olunmucak Yerde Arıyorsun ... Forum Kurallarına Önem Verirsen Seviniriz Aradığın Stajı

Aşağıda Vermiş Olduğum Adresten Bulabilirsin Saygılar

Stajyer Öğrenci Arayanlar