Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mersin il milli eğitim(logo yarışması sonucu)

gentoo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben de katılmıştım ve öğrt. üyesi bu şekillere alıştık diyerek kesip atmış ve aynı üniversiteden öğrencisi kazanmıştır.Asıl vurgu çok kültürlülük idi ona yoğunlaşınca kaybettik. logom bu idi.gerçi Orta halli bir logo idi. sağlık ossun:) yorumlar çok fena yahu :) Uploaded with ImageShack.us

Amatör2

🌱Yeni Üye🌱
bu logo birinci seçilemez. Biri dalga için mi koymuş

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende kendime vasat deerdim adam yapıyor bide birinci oluyor başkanın oğludur belki:)

yasino

🌱Yeni Üye🌱
gentoo adlı arkadaşınki güzel olabilirlik payı var eline sağlık
ama nedir bu yaw böyle logomu olur adıyaman belediyesinin yarışmasına benzemiş buda 250 tane arasından seçemediler en son başkan belediyenin grafikerinin yanına oturup tarif ederek çizdirtmiş ve ortada muazzam saçma bi logo var

bide mersinde nedir bu deniz ve turunçgil zorunlulugu bütün derneklerin, belediyelerin nerdeyse esnafların bile logosu aynı deniz dalgası ve portakal tamam bu ilin değerleri olabilir ama bu kadar da saçmalanmaz ve abartılmaz bunu çizen arkadaşta sanırım bu mantıkla yola çıkmış deniz ve portakal her türlü götürür demiş ve götürmüş

bonder

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Türkiye'deki Logo yarışmaları mantığı ve seçenlerin kafa yapısını anlamakta güçlük çekiyorum. Demekki firma veya yer ismini FrutigerRegular yada Eras fontuyla yazıp iki de CIZIGH! çizip yollayacağız buradan bu anlaşılıyor :p

SEYYAH45

🌱Yeni Üye🌱
bu logoyu seçen jüride kesin ajdar vardır kesinnnn :)

kutluk_han

🌱Yeni Üye🌱
yarışmaya 105 eser katılmış... 105 in içinden bunu seçmeleri, sözün bittiği yer.

zyprexa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben de katılmıştım ve öğrt. üyesi bu şekillere alıştık diyerek kesip atmış ve aynı üniversiteden öğrencisi kazanmıştır.Asıl vurgu çok kültürlülük idi ona yoğunlaşınca kaybettik. logom bu idi.gerçi Orta halli bir logo idi. sağlık ossun:) yorumlar çok fena yahu :) Uploaded with ImageShack.us

kesinlikle 1. seçilen logodan kat kat daha iyi olmuş sizin yaptığınız.

ertozka

🌱Yeni Üye🌱
1nci mi? Logo mu bu şimdi? üç beş çizik...ne anlam, ne görsel zevk...hangi hacıyağı sürmüşün oğlu acaba bunu çizen? Yazık ülkemize...

fnd.dmrl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok basit olmuş sanırım tek katılımcı bu olmalı yoksa seçilmesi çok zor

Burak Korun

🌱Yeni Üye🌱
Google abiye mersinlogo.jpg yazılır ve araştırılır...

https://www.discovermersin.com/en/in.asp

En bilinmedik mersinle ve eğimle alakası olmayan bir başka logodan esinlenilir.
Ben yeniyimde bu işlerde öğrenmeye çalışıyorum. ''demekki böyle oluyor''

oznur_tmz

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet güzel sadece üst kısımda çizgileri beğenmedim onlar olmamış sade ve şık yoksa

prompo333

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ama hakkatten bu nasıl iştir yaaa paintte de yapılır wordart ta da yapılabilir bişey sanırım

GrkmAksy

🌱Yeni Üye🌱
Dostum insan tanımadığınamı Verir Yoksa kankasının Yaptıgına :(

safirim

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim daha dün başladı bu işe o herhalde daha iyi bir logo çıkarırdı arkadaşlar

fikir-ci

🌱Yeni Üye🌱
bu ne biçim logo yaa :)) chp li sadece hukuk görünümlü süheyl batum gibi bu adam da grafiker görünümlü yeteneksiz bi insan :)