Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merve Hac Malzemeleri Broşür

gitarist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sevgilinize.com
mervesy2.jpg

Bir Broşür Çalışmamı Daha Sizlerle Paylaştım Yorumlarınızı Bekliyorum...

Son düzenleme:

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
logoamblem çok basit değiştirme şansın varsa üzerinde çalış bence.
ayrıca önkapakta o görselin yerine hac malzemerinden de faydalanabilirdin... benim gözüme ençok ön kapak çalışması takıldı orda sorun var.

logoyu aşağıya alıp sloganı üste almanda fayda var ve yazızı düz de yazabilirsin..

gitarist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sevgilinize.com
Kendi Orjınal Logosu Firmanın Logoya Yapacak Bir Şey Yok Adam Boyle İstedi Ama Senin Soylediklerin De Düşünülebilir...

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet kesinlikle logo aşağıda olmalı slogan yukarıda bencede bir ürünü ön kapağa koyarak renklendirebilir bir hareket katabilir :)

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben hurma ve Kâbe eşleşimine takıldım. kapakta alt taraftaki hurma bence çok alakasız ve gereksiz olmuş bide mavi yerine başka tonlar daha güzel gösterebilir çalışmayı.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben hurma ve Kâbe eşleşimine takıldım. kapakta alt taraftaki hurma bence çok alakasız ve gereksiz olmuş bide mavi yerine başka tonlar daha güzel gösterebilir çalışmayı.

bence hurma ve hac alakalı olmus soyle izah edeyim. firmamız merve hac malzemeleri dolayısıyla haccı anlatabilecek resimlerden birtanesi kabedir,malzemeleri de anlatacak resimlerden birtaneside hurmadır bence ve benim gorusume gorede guzel olmus.

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hurma ve hac alakalı olmus soyle izah edeyim. firmamız merve hac malzemeleri dolayısıyla haccı anlatabilecek resimlerden birtanesi kabedir,malzemeleri de anlatacak resimlerden birtaneside hurmadır bence ve benim gorusume gorede guzel olmus.

hurma hac malzemesi midir?

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hurma bir yiyecektir ve kesinlikle bir hac malzemesi değildir. çalışmada hurma yerine seccade yada tesbih kullanılsaydı hurma yerine anlardım. ibadet etmekle hurma yemek arasındaki bağlantıyı kuramadım sadece hepsi bu.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
hurma ortadugu ve arap yarımadasına has bir yiyecektir ve hz. muhammedin ve dolayısıyla ordaki müslümanların mübarek sayılan yiyeciğidr.her hacca giden hacdan donerken sevdiklerine akrabalarına hurma hediye eder.hurma ile ilgili pek cok hadis vardır,araştırmanızı oneririm.
ve hurma ile hac bence uyumlu olmus sence de olmamıs olay bu kadar basit uzatmaya gerek yok ben sana fikir olsun diye senin msjndan alıntı yaptım.hem fikir olursun yada olmazsın.iyi forumlar.

jaunty

🌱Yeni Üye🌱
3000 Adetini ne kadara bastırırız bu işin...

cadde40

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar elıne saglık guzel olmus bende yapacam bır brosur acaba resmler konusunda yardımcı olurmusun paylasırmısın benımle???

cadde40

🌱Yeni Üye🌱
elıne sağlık guzel olmus arkadasım bende hac malzemesı satan bı yerın broşürünü yapcam bana acıl fotograf lazım resımde cekemıyoruz. elınde kı resımlerı bana gonderırmısın elımde 10,000 den fazla yemek + market ürünleri + elektrk ve elektrnık eşya resımlerı var hepsı profesyonel cekımdır onları gonderecem dırek yeterkı bu resımlerı bana gonderın yardımcı olun baana

cadde40

🌱Yeni Üye🌱
hac malzemeleri

mrb arkadasım elıne saglık cok guzel olmus bende brosur yapacagım ama resım arıyorum bana resım konusunda yardımcı olurmusun bendede market ürünleri resimleri var 10,000 den fazla profesyonel cekım hepsı yenı urunler onu gonderırım sana ??