Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MESA Medikal

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İptal edilen Mesa Medikal logoları...Firma medikal araçlarıda temin ediyordu.(protezler vs gibi)

2. üzerinde ısrarcı olmuştum.

1. logoda daha çok protezi vurgulamak istemiştim.

2. ve 3. logolarda sağlık sektörünün vazgeçilmezi olan yılanları farklı bir şekilde ele almak istemiştim.

Tıptaki yılan;

Mitolojide ,destanlarda, Kutsal kitaplarda ve tabii ki Tıp sembolünde yılan,Ejderha,Şahmeran,Ejder,Typhoon..
Mısır firavunları onu başlarında taşırdı.
Başlarındaki kabarmış kobra..
İnisiye edilmiş olduklarını ifade ederdi.Tevrattaki adı Nahaş.Nahaş,İbranice de
çift manalıdır..Bir anlamı ile Yılan. Ama,diger anlamı ile de sırları bilen/Sırları çözen.

Tıbbın sembolü olarak seçimi;
1937 de Türk Tıp tarihinin kurucusu Prof.Süheyl Ünver tarafından,teklif ve kabul ediliyor.
1956 da da Dünya Tıp Cemiyeti tarafından kabul edilerek ,küreselleştiriliyor.İlgin olan da budur.Birbirine dolanmış çifte yılan
tıbbın sembolü..
Yılan,bazen ululanıp,bazende lanetlenmiştir.
Sümerde ,Enki'nin sembolü idi. Tufanda Utnapiştim'i uyarıp,insanlıgı kurtaran ,Tevratta ise Havvayı baştan çıkaran.
Tıp sembolü olarakta şifa dagıtan.
Ezoterik felsefede sırları bilen/Sırları saklayan/Sırların kaynagı..

mesamedikal.jpg

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
1 logo hoşuma gitti.. sadece altındaki cyan çember kalksa dahada iyi duracak gibime geldi..
Açıklamalar içinde çok teşekkürler emeğinize sağlık...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışma yosa gayet ugun geldi bana
ve hoşuma gitti öteki çalışmalr biraz karışık geldi diye bilirim.
Renk konusunda ise renk fazla hoşuma gitmedi mavi medikala yakın ama belki tonu beni rahatsız etmiş ola bilir diye düşünüyorum..

Emegine Sağlık
başarılar yosa...

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende 2. çalışmadan yanayım ellerine sağlık çok guzel olmuş

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
1'inci ve 2'nci çalışmaların ;
bahsi geçen yazılarıda göz önüne alırsak daha uygun duruyor.
Renksiz düşünüldüğünde 2'ncisi diyorum :)
eline sağlık İnan'cım
yazık etmişler :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
1 logo hoşuma gitti.. sadece altındaki cyan çember kalksa dahada iyi duracak gibime geldi..
Açıklamalar içinde çok teşekkürler emeğinize sağlık...

Teşekkür ederim.

Eline sağlık hocam. 2. çalışmanı daha baskın görüyorum. Başılarının devamını dilerim...

Aynı fikirde olmamıza sevindim Yunus'um...

1. çalışma yosa gayet ugun geldi bana
ve hoşuma gitti öteki çalışmalr biraz karışık geldi diye bilirim.
Renk konusunda ise renk fazla hoşuma gitmedi mavi medikala yakın ama belki tonu beni rahatsız etmiş ola bilir diye düşünüyorum..

Emegine Sağlık
başarılar yosa...

Teşekkür ederim MİRAY.

bende 2. çalışmadan yanayım ellerine sağlık çok guzel olmuş

Teşekkür ederim.

1'inci ve 2'nci çalışmaların ;
bahsi geçen yazılarıda göz önüne alırsak daha uygun duruyor.
Renksiz düşünüldüğünde 2'ncisi diyorum :)
eline sağlık İnan'cım
yazık etmişler :)

Teşekkür ederim Baba...Müşteri bazen beğenmeyebiliyor.:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
1. logoda amacına uygun olmuş aslında ama şöyle logo olarak hangisini seçerdim diye baktığımda 2. logo daha güzel ve kullanışlı geldi. Hepsinde farklı bir anlatım yolu bulmaya çalışmışsın, başarılı logolar, emeğine sağlık yoŞa .

Son düzenleme:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. logo diyorum.

alttaki medikal yazısını da siyah yapmanızı öneririm. çünkü beyaz zemin üstünde, okumada zorluk çıkartıyor sanki...

bir de "E" ve "S" harflerinin renkleri çok göz yoruyor. belki siyah-beyaz da yaptığınız gibi "E"ye beyaz bir kontör atılırsa, renklerin iç içe girmesini ve göz yormasını engelleyebilir.

iyi çalışmalar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gerçkten çalışmalarına özenerk baktıgım yorumlarını hak vererek okudugum.. Takip etmekten keyif aldıgım birisiniz.. Bütün çalışmalarınız için ayrı ayrı ellerinize sağlık diyerek başlamak istedim.. :)

Logolar gerçekten güzel.. 3ünüde begendim.. Ama harflerin ustune verdiğiniz parlaklık etkisi veren beyaz noktalar .. küçük halinde çok fazla detay oluyor ve kaynoluyor diye düşünmekteyim.. Ellerinize sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
1. logoda amacına uygun olmuş aslında ama şöyle logo olarak hangisini seçerdim diye baktığımda 2. logo daha güzel ve kullanışlı geldi. Hepsinde farklı bir anlatım yolu bulmaya çalışmışsın, başarılı logolar, emeğine sağlık yoŞa .

Teşekkür ederim FİLİZ. 2 konusunda hemfikirim.

2. logo diyorum.

alttaki medikal yazısını da siyah yapmanızı öneririm. çünkü beyaz zemin üstünde, okumada zorluk çıkartıyor sanki...

bir de "E" ve "S" harflerinin renkleri çok göz yoruyor. belki siyah-beyaz da yaptığınız gibi "E"ye beyaz bir kontör atılırsa, renklerin iç içe girmesini ve göz yormasını engelleyebilir.

iyi çalışmalar

Yorumunuz için teşekkür ederim...

Gerçkten çalışmalarına özenerk baktıgım yorumlarını hak vererek okudugum.. Takip etmekten keyif aldıgım birisiniz.. Bütün çalışmalarınız için ayrı ayrı ellerinize sağlık diyerek başlamak istedim.. :)

Logolar gerçekten güzel.. 3ünüde begendim.. Ama harflerin ustune verdiğiniz parlaklık etkisi veren beyaz noktalar .. küçük halinde çok fazla detay oluyor ve kaynoluyor diye düşünmekteyim.. Ellerinize sağlık

İlginizden dolayı minnettarım.Teşekkür ederim.

Harflerin üstündeki parlaklıktan kastınızı anlayamadım?
2. ve 3. logodaki yılanların gözlerini mi kastediyorsunuz?
Haklılık payınız var .O gözler biraz büyütülerek ,ufaltıldığında da görünmesi sağlanabilir sanırım.Ancak kaldırıldığı taktirde bir çiçeğin tomurcuğu gibide algılanabilir, gonca halindeki bir çiçek olarakta.Dal yapısını andıran bir görünümü var diye düşünüyorum.